| unuunu a întrebat:

De ce toate fetele din ziua de azi sunt proaste in sensul ca se uita numai dupa baieti fitosi, cu bani, smecheri care oricum ei stau cu ele doar sa le folosesca?

12 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Pentru ca le place viata

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pai tu de exemplu nu dai prioritate prietenilor care au masina (daca ai de astia), cand te cheama pe afara?
Sau daca e sambata, si unu te cheama sa va jucati pe pc, altu la o bauta, cu cine te duci?
Si fetele "e oameni", totusi. Normal ca o sa-l aleaga pe ala care are activitati mai misto. Acum, la partea cu "folositul", stai chill, daca esti prost dar cu succes la fete, te folosesc ele, si te lasa de prost de n-o sa crezi ca e adevarat.
Nu prea poti spune ca baietii sau fetele sunt mai neseriosi/neserioase, ca baietii isi bat joc de fete sau invers... Relatiile la repezeala asa sunt, si cei care se "combina" doar din frustrare sa nu fie singuri, doar de astea au parte.
Am avut un coleg de banca urat, de la tara, care iesea cu niste bunaciuni de abia ajung eu la nivelul lor (sunt aproape fitos, cu banii mei, masina), si la el toata treaba mergea natural... Multe foste, sau simple aventuri ale mele din timpul liceului au fost datorita lui... Asa ca nu e cazul sa ne formam tipare imaginare, relatiile nu pot fi catalogate, si nu poti spune ca ai experienta, ca de fiecare data e altfel.
Aia care au impresia ca stiu tehnici si cate rahaturi, de fapt au un 'vino-ncoa' natural, cum era si cazul colegului meu.

| LoveSleep a răspuns:

Acei băieți fițoși și cu bani emană încredere și tupeu, nu ca tine, copil speriat.
Dacă tu ai 11 ani și nu ai o prietenă datorită faptului că ești urât și nu prea inteligent, asta nu-i vina nimănui, noi n-avem ce face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu stiu sa iubeasca mai zic de noi baieti ca suntem numai cu gandu la *** dar ele sunt doar cu gandu la bani..Si in plus isi dau seama ca aia le folosesc da ele cum iubesc bani accepta asta(Nu toate fetele dar majoritatea)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce le gasesti doar pe astea? Asta da intrebare!

| frostxtq a răspuns:

Nu stiu cum de iti permiti sa spui TOATE fetele. E problema ta daca fetele pe care le cunosti nu vor sa aiba o relatie cu tine si prefera baietii cu bani. Fiecare isi traieste viata asa cum ii place si fiecare sufera consecintele.
In ziua de azi exista relatii doar pentru beneficii reciproce, nu trebuie sa existe iubire. Oricum nu ai niciun drept sa generalizezi asa. Poate ca ar fi timpul sa mai cunosti si tu oameni, fete, sa vezi ca lucrurile nu sunt chiar asa cum le vezi tu.

| MidnightR a răspuns:

Vor sa traiasca pe picior mare.Si alea se mai numesc si materialiste.

| Skilline2012 a răspuns:

Nu toate sunt asa. Daca esti tu prost si nu reusesti sa ai o relatie nu inseamna ca fata e de vina.

| emmaemilia a răspuns:

De unde stii ca toate-s asa le-ai incercat tu pe toate?

| unuunu explică (pentru emmaemilia):

Da, toate cu care am stat s-au dovedit a fi niste panarame happy

| anamary a răspuns:

Oare de ce otti baietii din zilele noastre sunt prosti si generalizeaza?
Daca tu ai intalnit numai fete care sa se uite numai dupa baieti smecheri si cu bani inseamna ca nu ai un anturaj prea grozav...
Crede-ma, sunt o gramada de fete pentru care nu conteaza marimea contuli bancar( sau marimea altcuiva) iar cele care se uita dupa "smecheri" nu ar trebui sa te intereseze pe tine, ca e clar ca nu sunt bune pentru o relatie.
Serios acum, nu va mai plangeti pe TPU ca voi nu aveti acces la fetele adevarate si nu mai generaliati tot timpul. Daca in grupul tau de prieteni toate fetele se uita dupa bani inseamna ca ai un grup de prieteni de tot rasul...un lucru care ne spune multe despre tine.

| Criminal2 a răspuns:

Pai fiecare beneficii din asta, si de ce nu? Ea este materialista el dornic de relatii sexuale.

| Psychzor a răspuns:

Fiindca cele mai multe au asta in sange, exact cum si baietii iubesc anumite parti ale corpului si nu neaparat persoana in sine.

Adica gandeste-te ca o sa ai o relatie cu cineva, te desparti, ai a doua relatie, se termina si ea si devine o obisnuinta exact ca un job, ar putea foarte bine totodata sa iasa si ceva beneficii. Ma refer bineinteles la fetele care nu se implica prea mult pe plan sentimental.

Cel putin asa vad eu fetele materialiste.