| Steam321 a întrebat:

De ce toate fetele în ziua de azi sunt curve, materialiste? Eu unul am ajuns la concluzia că toate femeile de sunt în relație au un scop, și cele frumoase dar și cele urate.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

De fapt ele sunt asa din cauza barbatilor care au vrut sa aiba dominatie absoluta asupra femeilor,azi cand ele au si ele un loc de munca,cariera, facultate,ele aleg ceea ce le spune genetica din ele sa caute adica un mascul alfa, vreme de secole ele erau obligate sa se reproduca cu masculi beta asta a dus la masculi din ziua de azi cei mai jalnici masculi din istoria umanitati, cum doar o mica parte din ele se simt atrase de barbati ele se compromit pentru banii cu masculi beta, omega acestia find de cea mai proasta calitate care au existat vreodata pe pamant, rad toti masculi din toate speciile cand vad un barbat epilat, tu te-ai combina cu fatali din ziua de azi? femeile sunt baza unei specii, femeile dau viata nu barbatul, pe bune daca erau asa 90% din barbati erau singuri,femeile sunt atrase de un barbat frumos,daca esti frumos orice femeie te place indiferent de cati banii,dar daca esti urat nu place nici una nu ca ar avea aia vreo vina, selectia naturala se ocupa de masculi beta, omega pentru ca sa nu se poate inmulti, uite in norvergia, suedia, danemarca cum a functionat selectia naturala acolo sunt cei mai barbati frumosi, inalti barbati pentru ca femeile au libertatea de alegere

| Steam321 explică (pentru RAY):

Man genial răspuns laughing

| RAY a răspuns (pentru Steam321):

Eu daca eram fata eram lesby

| RAY a răspuns (pentru Steam321):

Apropo cu toti avem un scop,fara un scop nu am face nimic,scopul poate fi ca te atrage x si vrei sa fi cu el,ea sau isi place bmw lui,intrese sunt destule rationale,dar omul e o fiinta emotionala mai ales femeile,ele actioneaza mai mult instinctiv, de asta se si combina cu barbati rai, curvari pentru ca asa am fost noi mereu curvari, violenti nu afemeiati, fara a intelege evolutia umana nu poti intelege omul, apropo monogamia e o inventie umana, omul find o fiinta poligama sexual dar monogama social

9 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Fiecare are un interes al lui, cat de mic! nu exista om fara interes pe lumea asta! categoric si tu ai unul. Cel mai bine ar fi sa nu generalizezi, intrucat iti va fi mai greu sa vezi si cealalta fata a adevarului. Sanatate!

| alexalx1234 a răspuns:

Ai dreptate

| AlexCristi97 a răspuns:

Inca o data ti-o spun. Tot ce e in jurul tau e o proiectie a gandirii tale. Daca esti un misogin si consideri toate femeile niste carpe, curve si materialiste, sigur ca vei da doar de genul asta de femei si sigur ca vei continua sa le vezi asa. Nici macar nu ai incercat sa cunosti o femeie cu adevarat si tragi concluzii de-astea.

| kavasaki99 a răspuns:

Ai tu ghinion.

| ioanapisocea a răspuns:

Alea hâde rău îs totuși pe bune, frate.

Întrebări similare