Instinct. Femelele unei specii sunt atrase de masculii cu succes, cei mai bine adaptati la vremuri, pentru ca si progeniturile lor sa fie adaptate la vremuri.
Doar ca la noi succesul este de multe ori cumparat cu bani (vezi Ponta), asa ca faptul ca el are bani, viloaca si mertan nu-i o dovada 100% sigura ca el este un tip adaptat si nu doar o progenitura de parinti adaptati.
De ce majoritatea credeti asta.
Eu nu am nevoie de banii nimanui, prefer sa am eu banii mei, nu sa fiu "condusa" de barbat, sa stau la cheremul lui, daca imi da sau nu bani, sa ma milogesc sau sa ii prestez ceva ca sa imi dea bani, asta e oarecum prostitutie si prietenul e proxenet.
A, si prefer sa am masina mea, sa merg unde vreau eu, nu sa stau dupa unul.
Sunt o fire independenta, si prefer sa castig cinstit.
Cred ca tu ai dat de fete usoare, cu un slab caracter, care nu stiu ce vor de la viata lor, poate au si pana in 18 ani si inca nu sunt mature.
Atat timp cat sarcul acela ma iubeste, si doreste o relatie cu mine, ma face cea mai speciala ( fara cadouri ) fata de pe pamant, atunci e perfect.
NU totul se cumpara cu bani!
"De ce majoritatea credeti asta." pentru ca majoritatea sunt asa , din alt motiv nu.
Pacat daca doar pe " majoritatea" le-ai intalnit.
Stiu. nu imi dau seama restul pe sub ce "pietre" se ascund
Departe de ochii lumii
Sa le fie de bine, nu pot cauta peste tot . prierderea mea dar si a lor. mai mult a lor .
Daca iti doresti cauti si peste tot, dar tu stii mai bine
De asta e mai usor cu o piti sau una tupeista. daca te bagi in seama cu ele, stau sa vorbeasca si restul. desigur ce urmeaza, e totul pe interes. dar cu una "normala" fuge de tine . cum o dai bine nu e
Depinde de tine ce iti doresti, daca vrei doar joaca, ai de unde, la ceva mai serios e mai complicat, fugi tu de ele?!
Prin "fuge" ma refeream ca e mai greu oarecum. nu fug de ele, eu fug dupa ele . mai bine ceva serios decat o pitipoanca care sta cu mine doar pentru restaurant.
O sa vezi ca nu e chiar asa de greu, trebuie doar sa incerci mai mult
Pentru ca totul in lumea asta se baseaza pe banii si atat,restul sunt povesti,barbati/baieti stau cu o femeie pentru sani ei,vaginul ei,fundul ei,femeile/fetele pentru masina, banii etc asa a fost mereu si va vi, zero sentimente, bunatate, totul are la baza interese si atat
Ce sa faca cu acestia din urma, sa le dea ele bani pentru un suc? Exista multi baieti de treaba care au si o situatie materiala buna, iar acest lucru nu este un defect. Exista o vorba : "fiecare sa ne vedem lungul nasului".
De ce spui "toate"? Nu este adevărat nici pe departe ca toate fetele sunt așa. Desi, intr-adevar, mai sunt unele care se uita la bani si stau cu unii numai pe interes.
Ce imi spui tu se numeste ipocrizie
"Ce imi spui tu se numeste ipocrizie" cred, acel "Desi, intr-adevar, mai sunt unele " ar fi trebuie, mai sunt majoritatea.
Salut.Nu vreau sa va supar fetelor dar cam asa este.Nu cred ca ti-ar conveni sa intretii tu(o fata) pe un baiat, sau sa il scoti tu in oras.Cred ca 1/3 fete renunta la bani pentru dragoste si apoi apar certurile si regretele.Si poate observati ca cei mai in varsta(nu neaparat hodorogii) au,, lipici" la fete.El are bani, s-a ocupat de partea financiara prima data iar acum trece la cea sentimentala si normal ca se orienteaza la una tanara si frumoasa.
Buna Geezgirl. Scuze ca intervin, dar tu din ce categorie faci parte?
Bineinteles orice femeie de aici o sa se revolte, in 80% din cazuri este adevarat, in frane si in femei sa n-ai incredere
Salut Asta cu franele n am mai auzit o da e buna, si cred ca franele le mai poti controla inainte de plecare dar pe ele n ai cum sa le controlezi ca ne controleaza mai mult ele fetele pe noi
Nu le incadra pe toate in aceeasi cateogorie, sunt fete care cauta in principiu iubire. Nu va mai uitati la partea urata, si descopera si partile bune ca sunt multe.
Depinde, am citit cândva un studiu referitor la asta, sunt atrase de tiipii mai în vârstă și mai potenți fianciar întrucât le oferă o stabilitate în vederea procreerii. E ceva genetic nu sunt de vină la fel cum ne uităm și noi după fund sau sâni!
Wihox întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Antoci_Lucian_1987 întreabă: