| mpw a întrebat:

De ce toate fetele sunt la fel?

20 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, asta crezi tu, dar nu e deloc asa.Fiecare fata e diferita si nu putem generaliza, asa cum si baietii sunt diferiti, unii sunt buni, altii rai, unii sunt mai timizi, altii mai cu tupeu, unii pun suflet si iubesc in schimb altii isi bat joc de fete... poate crezi ca toate sunt la fel, pentru ca te-a facut vreo fata sa suferi sau esti dezamagit oarecum, dar nu putem sa catalogam pe toti, sa bagam toate fetele in aceeasi oala asa cum nu putem nici pe baietii sa credeam ca sunt la fel, fiecare are felul lui de a fi; poate nu ai intalnit inca fata potrivita, dar toate la momentul potrivit.
Te asigur ca mai exista si fete de treaba, care iubesc cu adevarat, sunt sincere si bune.

lolita
| lolita a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care toti baietii sunt la fel.

| Malvina24 a răspuns:

O intrebare asemanatoare mi-o pun si eu:de ce toti baietii sunt la fel?

| Rukhsandra a răspuns:

Nu toate fetele sunt la fel...eu nu sunt la feltongue
cum nici toti baieti nu sunt la fel big grin

| stresu a răspuns:

Si despre barbati se spune ca sunt la fel si ca doar salariile difera. Insa mie nu imi plac generalizarile desi suntem inconjurati de foarte multe persoane de proasta calitate. Oricum m-ar ajuta sincer sa stiu la ce te referi.
Spor!

| marsy a răspuns:

Sdpn ca sint fete! dar baietii de ce sint la fel!?

fiecare fata este diferita

| Victoria a răspuns:

Nu sunt deloc la fel. Mai cauta.

| Seline a răspuns:

Numai alea iti plac tie, de-aia sunt la fel happy

| Pupily92 a răspuns:

De ce toti baietii sunt la fel?

| validana a răspuns:

Adica la ce te referi?

| PurpleLadybug a răspuns:

Daca vrei sa spui ca toate avem sani caracteristici, da, suntem la fel, pentru ca toate avem, nu conteaza ce marime, daca e vorba de ciclu, da, toate avem, daca e vorba de nume thinking nu stiu... cred ca nu prea exista fata cu nume de baiat. Dar in rest, fiecare are personalitatea eistraight face nu inteleg de ce esti asa confuz, pentru ca nu e mare scofala. Tu esti la fel ca ceilalti baieti, ca toti? Nu? Nu ne mira, pentru ca si fetele sunt diferite de atele prin modul lor de a fihappy
take carepeace sign

| dulcik a răspuns:

Fiecare fata e in felul ei diferita

| maduuuu a răspuns:

happyNu sunt toate la fel.
Daca ai fost dezamagit de o fata asta nu inseamna ca toate fetele te vor dezamagi.
Nimeni nu este la feltongue

| Anna :) a răspuns:

Nu sunt la fel, dar sunt aproape identice ...Sa-ti spun, pentru ca si toti tipii sunt la fel :d

| alexyszpysz a răspuns:

Cum adica sunt la fel toate fetela ca nu pricep?

| Miss Maddy a răspuns:

Adica ce vrei sa zici?raised eyebrows
Ca asa sunt ele.sufera de la primul baiat si dupa aceea nu mai au incredere in ceilalti thinking

| Eya a răspuns:

Ce-mi place. La intrebarea asta au raspuns numai fete. Si, inca foarte revoltate... laughing mpw... nu ai precizat daca fetele sunt la fel, din punct de vedere pozitiv sau negativ?

| pisicutzarea666 a răspuns:

Nu toate fetele sunt la felwinkingnu crd ca tie ti'ar convenii ca din cauza a 4~5 baieti fetele sa spuna ca toti baietii sunt la fel... Poate nu gasesti u fata care sa fie buna pentru tine, dar nu ai zis la ce te refereai cand ai zis "sunt la fel".

| Ixulescu_7590 a răspuns:

Salut. Intrebarea este "DE CE toate sunt la fel?" nu "SUNT toate la fel?"
Acum ca ne'am lamurit... nu am nici cea mai vaga idee de ce toate fetele sunt la fel. Cert este ca sunt!

Fata este precum motocicleta:
1. Daca nu o ai, mergi pe jos, iar daca o ai...te face sa zbori.
2. Cu cat tragi mai tare de ea...cu atat cauciucurile se uzeaza mai repede si este doar o chestiune de timp pana ce te arunca de pe ea... ( prietene. happy atunci cand vei cadea, vei avea nevoie de "spitalizare emotionala")

Ar fi asa de mult de scris, dar nu se merita totusi. Fetele nu merita nici macar 10 minute de tastat despre ele. Le-am iubit, acum le urasc din adancul sufletului meu. NU SUNT GAY! Sunt doar vesnic singur. Banuiesc ca accidentele mele de pe "motocicleta" au fost atat de numeroase si dureroase incat...

| OardPlictisit a răspuns:

Daca te referi la faptul ca fetele din ziua de azi toate inseala si pleaca la smecherasi care au bani, masina si ies numai prin cluburi atunci te aprob

Întrebări similare