| Striker14 a întrebat:

De ce toate fetele sunt reci, si vor numai bani. Nu le pasa de suflet, unora nici macar de aspect, doar banii conteaza, de parca ar respira prin bani. Mai sunt si fete normale, sau numai profitoare?

7 răspunsuri:
| kitigirls a răspuns:

Nu toate fetele sun asa cum spui tu ^^. Sunt fete care tin prea mult la o persoana, care se ataseaza usor si ajung sa fie atat de suparate incat nu vor sa o i-a de la inceput, acum depinde cum te comporti cu ele!

| Cristiann25 a răspuns:

Sunt baiat dar pot sa spun ca am invatat cateva prietene bune sa fie asa si asa au devenit.Stii de ce? O viata exista, trebuie sa ai tot ce vrei.Sanatatea si banii conteaza, atat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wow, woah, stai asa banii sunt ceva extrem de important iar daca nu ii ai efectiv nu existi indiferent cat de multa dragoste ai avea ai nevoie de bani din ce vrei sa traiesti haine de unde iti cumperi, masina. si alte lucruri importante. Eu de cand eram mica aveam banii in bot mereu mi-s-a dat iar acum simt nevoia sa imi castig ingura existenta. Dar inver ai pu intrebarea de ce barbatii sunt nite porci si inseala, de nevoie a fut3 alte p1zde sau cum? apropo un barbat care le are pe toate si are bani nu il intereseaza de o iubita, are lux, masina, bani la ce ii trebuie una care sa profite plus ca nu il va interesa niciodata o tipa eventual mai multe.

| Vi003 a răspuns:

N-ai gasit tu "fata calda", cu suflet bun si care sa vada in tine baiatul care esti...Nu-i tarziu, nu intra in panica, cerceteaza si tu terenul, ca sa nu mai dai peste vreo "mină". Capul sus!

| RAY a răspuns:

Nu chiar toate amice sormaea e o zana e frumoasa ca soarele si se scoala la ora 4 sa lucre culmea nu sta sa o intretina unul chiar daca el are frma ea munceste e frumoasa,harnica, desteapta, ea mi-a zis ca o femeie are nevoie de protectie asta e baza protectia personalitatea, fara banii nu poti exista clar sa fim seriosi nu poti, acuma daca e sa gandim rational cam 80 la suta din noi suntem niste porci care vedem in fete doar jucari sexuale asa ca numai te da sfant ca nu-i adevarat, faza cu profitatul minti un barbat mereu vrea sa profite de pe o femeie i vrea trupul asta nu-i profit, si pe mine mau mintit multe, chiar am intarnit una care m-a facut sa sufar dar nu toate degetele de la mana sunt la fel, gandeste ca nu cunosti milioane de femei da miliarde gandeste un pic
2 daca toate ar umbla dupa banii am fi singuri cat castiga un barbat 200, 300 de euro dupa tine toti barbati romanii ce fac saraci nu au femeie, personalitatea influenteaza mintea noastra si da acea protectie asta e cel mai important, ti-am zis cxu toti suntem profitori hai sa nu fim ipocriti ce tu nu ai vrea sex acuma eu nu, o data vei gasi si tu nu generaliza nimic ca si noi barbati suntem mincinosi mari

| Alcyon a răspuns:

As putea spune acelasi lucru despre barbati. Multi nici nu te cunosc bine si te intreaba cat castigi pe luna. De ce se-ntampla asa? Pentru ca traim intr-o societate materialista, de-asta. Banul este zeul lumii moderne.

| alexaalexandraa a răspuns:

Sunt, dar nu sunt apreciate, nu sunt vazute acele fete!