Nu stiu dacă e noroc, dragule. Eu sunt tot ce poate fi mai rau. Nu sunt fidela, n-am principii si storc viata asta pana la ultima picatura care imi ofera mie starea de bine. Nu ofer si nu cer nimic nimanui.
Ce sa fie, tu nu vezi ca traim intr o manastire cu toti, numa calugarite peste tot
Sper ca esti sarcastic i, greu gasesti sa fie sincere si serioase. Toate incearcã sã parã cuminti, spovedite dar de fapt e total invers.
"Eu nu sunt genul ala de fatã" e cea mai mare minciunã care o poate zice o femeie
https://youtu.be/mH9Sz65Qjwk
Dragule, incearca sa-i scoti vesmintele. Pe sub hainele negre sigur nu mai e calugarita.
Asta daca nu-l nimeresti din greseala pe Batman.
La ce-ti foloseste o fata sincera care calca totul in picioare?
Stii de la inceput la ce sa te astepti, tu alegi apoi o doresti sau nu, e ca in matrix cu pastila rosie vs albastra, tu acum ma pui sa aleg eu aleg sa spun ca nu-mi doresc o relatie cu asa fata ca tine dar isi apreciez sinceritatea, ceea ce e rar in ziua de azi
Ok o sa devin gay ca sa isi fac pe plac, daca pentru tine o discutie e un firt ce sa spun, asta inseamna sa evit sexul opus? eu nu pescuiesc nimic nici pe TPU nici real, cand voi fi in tara mea acolo voi imi cauta o fata serioasa, sincera, bafta
Nu...nu îs sfânta =}}}
Doar că mna... să ai pe cineva și gen să fiți împreună iar el să umble cu altă fată îi cam nasol, gen mna... știi că nu poți avea încredere în acea persoană. Și repet, nu sunt sfântă =}}}
Man fiecare are preconcepti,lasa-ma sa cred asta, viitorul imi va dovedi daca sunt adevarate sau nu, eu unu consider ca acolo fetele sunt mai educate, sincere, serioase, vorbesc de fete de nationalitate germana din parinti germanii din bavaria, e ceva normal sa dam dreptate cui ne da dreptate, cine nu face asta? serios hai sa fim seriosi
Dar sa fi cu una si sa crezi in ea si sa se dea sfanta cand e de fapt tarfa cum e?
Fundita asta sa o pui intr o rama, ce declaratie sincera, mai rar asa ceva, cum sa nu dau fundita la asa raspuns sincer nu vrajeli feminime iubire, sinceritate
KatiMe27 întreabă: