Draga mea, raspunsurile pe care Eu le dau, sunt pentru cei ce au nevoie de ele, am destule fundite si nu ma intereseaza acestea. Ma bucur insa cand acesta a folosit si cel ce l-a primit s-a bucurat de postarea lui ce uneori este destul de documentata si nu doar afisata asa... Nici mie nu imi place cand cei ce posteaza intrebarile, amintesc ca dau fundita cum de fapt este normal sa aprecieze asa pe cel mai util raspuns. Si mai este ceva : Aici e o competitie si raspunsul cel mai bun castiga detasat acea fundita din start, ea nu mai trebuie si promisa. Sunt destule raspunsuri foarte bune, care insa nu au fundita si nu se supara nimeni pentru asta, cine raspunde o face pentru ca vrea sa fie de ajutor si atat. Va doresc tot binele din lume si mult noroc in viata asta plina de necazuri, Lucien.
Eu una habarnoam cas mai noua pe aci, dar sa fim serios, cu singuranta cei care zic" Dau funda" Ca sa li se raspunde mai multO. OFiecare raspunde la intrebare care vrea, nu pentru o funda, eu asa cred
Multi se cred aici pe hi5, numai ca in loc de comentarii si five-uri sunt fundite.
E placut sa primesti funda, sa stii ca ai dat un raspuns bun si care l-a ajutat pe cel care a intrebat, dar pana sa devii obsedat si stresant e cale lunga. Unii nu stiu asta, insa.
Primesti la fundita 1000 de puncte...
si cu cat ai mai multe funda urci mai sus.
ex: nu mai esti pe locu 56 ca esti pe 55 (ti-am dat numa un ex)
sper ca ai inteles si te-am putut ajuta:*
De ce intrebarea pe care o adresezi acestei comunitati este in categoria Dragoste si Sex?
Cersetorii de fundite vor sa ajunga "Expert TPU" sa fie mai "smecherii" ca restul lumii.
Pentru ca se strofoaca sa-i dea un raspuns cat mai bun pentru o amarata de funda portocalie
► ♪ PiTicu ♪ ◄ pentru ca din cate vad eu aceasta categorie e cea mai accesata si daca puneam intrebarea la alta categorie poate nici nu primeam raspuns
De prosti ce sunt si avari dupa" avere"pana si aici o funda conteaza asa mult, mai mult decat sa ajute pe cineva intr-o problema, ca sa vezi ce oameni cu suflet:"toti pentru unul "nu alta
Nu se imbogatesc, dar dupa parerea mea, sunt mai multe posibilitati :
1. unii s-au vorbit si asa dau/iau la fundite de se umfla apoi ca experti;
2. sau le place sa stimuleze zona de "gramada" din masa de utilizatori si isi bate joc de ei, pentru ca oricum ar trebui sa dea fundita cuiva, ca asa este regula jocului, nu?
3. se lauda la prieteni cu "atentia " ce i se acorda pe TPU!
Oricum, daca nu ar avea urmari privind lezarea bunului simt, n-ar fi mare problema. Mai creste si traficul pe TPU...
Am terminat si nu vreau fundita.
Kessux întreabă:
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: