Daca nu ai avut prieten asta nu inseamna ca esti lesbi
Poate glumesc si ele cu tine nu le da importanta
Dar daca ele continuua cu afirmatii de genul asta ar trebui sa te gandesti, ele sunt prietenele tale cu adevarat?
Pai spune-le ca nu ai timp pentru asta sau ca nu s-a invit inca momentul.
Pentru moment vorbele astea nu-si au rostul pentru ca abia esti in pragul adolescentei. Ai timp destul pentru relatii, deci ignora-le.
Nu contează ce spun ele.
Tu data viitoare spune-le așa : eu îmi văd de treaba mea iar voi o să deveniți curve.
Ignora-le, rad de tine sau poate nu stiu ce inseamna "lesbi". Alte fete nu gasesti?
Pentru ca se oftica ca tu esti cuminte si ele sunt si vor fii calarite de randuri de barbati!
Nu le lua in seama, daca ai 14 ani nu trebuie neaparat sa ai prieten. Ignora-le! Si apropo, chiar iti sunt prietene? Mda, eu una nu as fi asa sigura de asta.
Alea nu sunt prietene iar data viitoare cand iti zic asta zi-le si tu "mai bine lesbi decat curva" si gata. leai inchis gura
Buna, e usor sa arunci o vorba, e foarte usor sa jignesti dar de o fapta buna sau o vorba buna, le sta in gat!
Pentru ca ele in cap au 2 graunte si in viitor majoritatea orasului/satului o sa treaca pe la ele ..Stai linistita vei gasi iubitul perfect. pe parcursul vietii.