| Mariaa a întrebat:

De ce tot ce e frumos, dureaza al *****` de putin? sigh
Cum putem sa uitam persoana iubita?
Vreau cateva sfaturi. Multumesc
Funda si voturi :*

Răspuns Câştigător
| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a răspuns:

Heyhappy.Stiu prin ce treci.Eu m-am despartit de pr meu acum 2 saptamani jumatate si inca ma mai gandesc la el.La inceput eram distrusa, nu stiam ce o sa ma fac fara el.dar cu timpul m-am gandit ca daca s-a desp de mine inseamna ca nu ma merita si am reusit sa tin capul sus.De asemenea nu as fi reusit fara pr mele care mi-au ascultat povestea si m-au sustinut in totalitatehappy. Sfatul meu e sa iti ocupi timpul cu orice, absolut orice deoarece acest lucru te face sa no te mai gandesti la elbig grin.Sterge pozele cu el, arhiva de pe messenger, msj de pe telefon, pentru ca daca le vezi totul va fi mai dureros.Si hey, viata merge mai departebig grin. Discuta cu prietenele tale, uita-l si cel mai important capul susbig grin.Nu e ultimul baiat de pe Pamant.nu-i asa?laughing.Iti urez succes:*

5 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

Timpul si doar timpul sau in cazul meu alcoolul, dupa ce ma matolesc bine de tot, poti sa ma intrebi orice ca nu mai stiu care Andreia.

| roxyfoxy a răspuns:

Nu ai sa-l uiti daca intr-adevar l-ai iubit.Dar prieteni te vor sustine.Iti urez succes!

| TonyMotola a răspuns:

Da-mi ID-ul tau si incvercam sa o rezolvam impreuna...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt foarte bun si intelegator cu toate fetele care le cunosc, si nu sunt iubit de niciuna, adica sunt iubit, dar nu mai mult decat ca un amic.

Fa si tu sex, ceva, sa te trezesti fresh. Lumea asta e nasoala, si exista putine momente care sunt extraordinar de frumoase pentru a le putea tine minte... nasoala viata frate...

Cand esti adolescent, totul seamana cu sfarsitul lumii.

| Irena_9179 a răspuns:

Iti faci alt iubit.