Se cred tare destepte si sigure pe ele, dar din păcate se joacă rău cu focul, si odată ce au facut sex neprotejat incep problemele sarcină si vesnicele intrebari cum sa scape de copil fara sa afle părintii, deoarece ea are 16 17 ani si nu are nevoie de copii, dar de sex are nevoie, copile proaste, si care se lasă usor păcalite de unul si altul care se foloseste din plin de prostia ei.
Sunt de acord cu Cristi!
Sarut mîna! Multumesc.
Nu aveti pentru ce!
Din teribilism ca apoi sa se faca de rasul satului. Macar daca tot o faci, fa-o cu o protectie ceva, dar ele nici nu stiu ce-i ala prezervativ si deja viseaza
la sex!
Pentru ca in momemtul cand fac sex neprotejat sau la o varsta frageda, nu se gandesc la riscurile la care se expun, ci se gandesc numai la placerile de moment.
Din ignoranta, din dezinformare, sub influența iubitului "te doare si mai tare cu prezervativ "/" o sa-ti placa fără " si din principiul ca nu o sa se întâmple tocmai ei.
Din acelasi motiv pentru care eu am luat amenda de viteza cu masina de mai multe ori. Eram sigur ca nu am mai mult de 50km/h
Pentru ca nu se documenteaza si cad prada baietilor, eu fac neprotejat cu barbatu meu si de la o varsta frageda, dar am avut grija, poate ca generatia tinara e altfel.