| RAY a întrebat:

De ce tot mint fetele ca nu conteaza aspectul fizic? Ce castiga cu minciuna asta?

Răspuns Câştigător
| Alexandrionelu a răspuns:

Majoritatea fetelor mint ca pentru ele nu contează aspectul fizic, înălțimea, mărimea ciocanului, statutul social, banii, etc. De ce o fac? Pentru a da iluzii băieților de care nu sunt interesate și a obține anumite avantaje de pe urma lor. Este în natura feminina sa încerce sa profite de masculii care le curtează, de aceea nu vor sa spună de la început ca nu sunt interesate. Avantajele pot fi de multe feluri: financiare, promovare profesionale sau socială, ajutor necondiționat în treburile zilnice sau pur și simplu ca să se descarce emoțional unuia dispus sa le asculte.
Ce poate fi mai ușor de folosit decât un amic extrem de maleabil pentru ca este topit după ea?

68 răspunsuri:
| BuBBlesykeSs a răspuns (pentru ancaval):

Si nu te lega de mama sa nu ma leg si eu de maica ta ....pana la mame ca o sa iasa urat... Da dovada de om matur nu de o pustoaica retardată

| ancaval a răspuns (pentru BuBBlesykeSs):

Hmm.

1. Nu ajungi nicăieri cu mine, de ce? Pentru că NU vreau eu, tu ai vrea 100%.
2. Eu NU te-am făcut mahalagioacă, și nici NU o să te fac. Prea puțin îmi pasă mie, cum ești tu.
3. La început păreai liniștită și dornică de conversații. Pe parcurs, te-ai pierdut un pic, ai devenit ușor obraznică. Și mie nu-mi plac chestile astea.
4. E ultima conversație cu tine, am să-ți rețin numele, ca să știu să te ignor.
5. Nici să NU mai răspunzi la ce am scris eu aici.

| BuBBlesykeSs a răspuns (pentru ancaval):

Hahaha
Îmi place de tine esti chiar amuzanta
Cum as putea fi liniștită și dornică de conversații cand tu esti chiar neliniștită si "nedornica" de conversații. se pare ca tu chiar ai luat o in nume de rau la ce ti am zis eu acolo si e grav.
In fine te pup, papa

| Mosotti a răspuns:

Ionelul nu cred ca zice bine ray, adica nu e valabil in toate cazurile. Fetele pe interes nu zic ca nu cont fizicu, zice ca arati bine. Insa omu trebuie sa isi stie nota fizica si deci sa stie clar ca aia nu il place, nota o afli stiind cum reactioneaza majoritatea fetelor la tine. Deci e simplu, or fi si alea care zic ca nu cont fizicu, dar mai putine, ca ala se simte neinregula, ala vrea sa auda ca e atrasa de el. Ele majoritatea zic ca nu cont, cum am zis, de societate.

Si ma mir cum multi nu se prind, cand li se tot spune, citesc si ei una alta.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Nu ma refer ca trebuie sa fii frumos, pur simplu sa existe o atractie mann, nu stai din scarba cu cineva

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Pai asta da! Frumos, frumusel este egal atractie, cand zicem neatractiv, inseamna ca nu atrage deloc, altfel e deja atractie si e bine. Si de aia am zis ca aia o sa-i zica ca e atractiv chiar daca nu e, nu zice ca nu cont fizicul, ca daca ii zice asa, de fapt zice "aaa nu cont ca nu arati bine, ca nu ma int asta", si asta nu da bine adica varianta lui Ionelu.

Dar sunt si unele care zic ca nu conteaza asa cum zice ionelu, insa risca sa se prinda ala ca de fapt ce zice, nu e ok. Dar la varianta mea, si daca ala ii zice ala ei "nu cred...ca-s atractiv, ca nu se uita fetele la mine", ea ii zice "eee, pentru mine esti, ai ceva care ma atrage la tine fizic, dar nu pot sa-ti zic ce", si l-a inchis! Dar si asa, daca-si stie nota fizica ala, se prinde ca ea minte.

| Adry05 a răspuns:

Cine minte? că eu am recunoscut că greu m-ar atrage un băiat urât laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Nu "se" mint. Nu toți gândim la fel. Suntem 7, 753 miliarde de persoane pe Terra. 7, 753 miliarde de persoane diferite, cu opinii, preferințe și viziuni diferite.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Tu mereu ești giga contra doar ca să ai parte de atenție nu ai viata reala, nu te baga nimeni în seama

| RAY explică (pentru Adry05):

Meriți un premiu

anonim_4396

Ce părere ai de acele persoane cu figuri de "îngerași" dar care sunt exact opusul?
Mai arată în cazul de față figura adevăratele trăsături de caracter și de personalitate ale persoanei respective? Hmm...

Astea sunt sofisme, 1, nici măcar tu nu ai da o șansă unui bărbat urat, 2, ala frumos primește o șansă, 3, nu toți frumoși sunt rai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Da, ai ghicit. Atât de tristă sunt încât am chef să dau un party mâine-seară. Intrare au doar burlacii și burlăcițele. Te bagi? smug

Lăsând gluma la o parte, ezită să mai faci presupuneri despre viața cuiva, doar pentru faptul că-și expune public opinia.

Tu ai spus ma ce parteneri ai avut în trecut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Pe Ali Baba și cei 40 masculi Alpha.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect, insa unii gandesc conform realitatii altii nu, aici e problema.
E una sa gandesti diferit fata de mine dar amandoi conform realitatii, si alta e ca unu viseaza si deci gandirea lui e eronata chiar si pentru el, pentru ca ii face rau.

Adica e una sa zici "eu sunt de dreapta", si zici ca esti de acord sa fi doar de partea bogatilor si ca omu de rand nu conteaza, e o realitate si e dreptul tau sa gandesti asa.
Si eu zic "eu sunt de stanga", adica unde omu conteaza, nu smecherii, e iar o realitate.

Dar e alta sa zici "aaa sunt frumos foc ma", si de fapt piata sa zica ca nu esti, dar tot tu sa te miri ca nu se uita mai nimeni la tine si nu intelegi de ce.
Aia nu e realitate, si vi si intrebi "domne...de ce nu se uita la mine?", si ti se explica, si tot nu pricepi, si iar te intrebi.
Si te duci la psiholog, si ala o sa-ti zica ca acceptand realitatea, impacandu-te cu ea, te linistesti pe interior. Deci gandirea aia in felu tau face rau, deci nu e buna.
Deci ti se zice sa lasi aceasta viziune ca e neagra pentru tine.
Cam ceva de genu.
Nu poti lasa omu in prostia lui daca ii face rau si intreaba.

Pai uite unu din prietenii mei (nu ala alfa), "aaa eu is un om misto totusi", nu se referea la fizic, ci la calitatile de care ziceai tu. Se referea pentru relatii.
Si eu "aaa da? Si atunci de ce esti singur acum de 25 de ani? Ca tot incerci si incerci".
Si nu mai zicea nimic.
Si da, era misto, e cuminte, e destept, are caracter, job f bine platit, stabil, casa lui, masina lui, fara datorii.
Dar lipseste ceva...

Exista si chestii din astea, aia-s cei mai periculosi sa nu te prinzi dupa figura cum sunt, ca nu stii sa te feresti de ei.
Dar in general figura e oglinda caracterului.

De ex eu am intalnit doua fete care semanau la figura, ambele au acelasi caracter! Si figura lor emitea asta.
Nu se stiau una pe alta.
Si era normal, ca figurile lor erau ca doua table pe care scria acelasi lucru cum s-ar spune.

Sau prietenu alfa, vezi pe figura lui agresivitatea! Si nu doar eu am zis-o.

anonim_4396

"Dar in general figura e oglinda caracterului."

Te corectez. Ochii sunt.

Nu neaparat ochii! Ca ochii fara figura nu spun mare lucru, pune tu doi oameni unu fioros si altul bland, dar sa se vada doar ochii fara nimic altceva, nici macar forma fetei, nu iti dai seama ce si cum.
E cam gresita faza cu ochii.

anonim_4396

Și...de ce ești atât de sigur că presuspusa ta realitate se aplică tuturor viețuitoarelor de pe Terra?
E ca și cum ai afirma și ai crede că absolut tuturor celor 7 și ceva de miliarde de oameni le place mâncarea picantă dar nu-și dau seama de asta și o neagă în subconștient. laughing

anonim_4396

De ce crezii că, chiar dacă cineva își pune o gagulă pe cap dar își lasă ochii și sprâncenele la vedere, va fi recunoscut de către apropiați?
Exact, datorită ochilor.

Nu am zis ca se aplica la 100 % din oamenii de pe pamant, am zis ca la majoritatea, ca exceptii sunt, nu exista perfectiune.
Ca asa sunt oameni care nu-s atrasi de nimeni, sau sunt atrasi de obezi sau obeze, de aia fara picioare, etc (asta am vazut si pe Youtube).

Dar majoritatea sunt la fel pe legile atractiei, pentru ca natura ne-a facut pe aproape toti ca aici sa avem scopul perpetuarii (din pacate, ca n-am zis ca e bine), si deci ne-a programat genetic sa fim atrasi de parteneri eligibili pentru asta cu trasaturi evolutioniste bune.
Cam asta e. Adica tenta e sa iasa copii cat mai sanatosi, si ca posib lor de supravietuire pana cresc sa fie cat mai optima.

La asta se cam reduce toata treaba.
Asta inseamna parinti sanatosi, o mama sanatoasa, si un barbat puternic care poate apara familia si aduce resurse.
Si cam asa a ramas in genele noastre, in creierul reptilian care nu stie de evolutia societatii.

Am zis, ca acum alfa sunt aia cu carte, asta este altceva, creierul ancestral nu stie de asta.

E ca si cum zici "De ce zici ca la toata lumea le e foame", pai aia e, scopu era sa traiesti, si deci tot trebuie sa mancam.
Iar ca saperpetuezi, trebuie tot asa sa indeplinesti niste conditii, nu vrea natura sa se perpetueze aia neeligibili, care la vremea aia nu puteau creste copilul in siguranta.

Aia cu cagula-s recunoscuti ca li se vede forma capului, inaltimea, mersul, gabaritul, si odata cu ochii se mai vede si ceva pe alaturi putin, gaurile de la masca nu acopera perfect totul din jurul ochilor.

anonim_4396

Dar ce zici de zicalele "Ochii sunt oglinda sufletului" sau "Frumusețea e în ochii privitorului".

Eu sunt total de acord.

anonim_4396

By the way, omul a evoluat, nu mai gândește cu creierul ancestral.

Atât de greu o fi să pricepi că treaba asta cu masculii Alpha și perpetuarea se aplica în vremuri străvechi?
Suntem în 2022 man, nu în Paleolitic.
Azi, nimeni nu se perpetuează dacă nu vrea.

Iar minți ma, creierul acela instinctiv nu s-a schimbat e tot la fel, nu baga vrăjeli

Nu vad de ce pierzi timpul cu acest troll

Aia cu ochii sunt oglinda sufletului n-as fi asa de acord, dar o fi, nu stiu.

Cine nu vrea nu se perpetueaza, dar vad ca majoritatea vor, deci nu ti se pare suspect? De unde vine dorinta asta (parca e o obsesie) sa faca puradei?!
Aia cu alfa ai sa vezi tu mai in colo pe propria experienta. Cand o sa vezi unu misto si ti se aprind antenele de mori, nu zice ca nu, ca nu ai fost in situatia aia inca, nu stim cum vei reactiona.

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Lasa ca o sa vada mai tarziu pe pielea ei cum e cu ancestralitatea, o sa o loveasca sigur.

Pai nu ai citit ce fantezi sexuale avea cu unu de 30 si insurat

Ce suflet, nu exista asa ceva, sa demonstreze ca ea a stat cu unu urat

Întrebări similare