Ia-ți inima în dinți și dă-te și tu la ele. Cine știe? Poate viața ta v-a fii mai frumoasă dintr-o greșeală. Ce pierzi? Îți zic eu ce pierzi: nimic! Riscă și poate riscul pe care îl vei face îți v-a transforma zilele plictisitoare în niște zile în care totul este așa de frumos, iar inima îți bate cu putere și te simți atât de bine că trăiești.
Eu cred ca e invers, sa fim serioși, fetele nu sunt ca noi, vede ca nu vrei, trece la altul și tot asa
Ai nevoie de un psiholog ca sa-ti rezolvi problemele, ai o problema psihologica, de aia faci asa.
Du-te ca sa rezolvi, altfel vei avea mult de pierdut.
Fa ți curaj, nu pierzi nimic, câștigi doar experienta, experienta se câștigă chiar și din eșecuri
Nu și dacă are eșecuri peste eșecuri, pe unii o experiență urâtă ii poate distruge pe viitor.
Mai bine e calculat pe CINE abordează, daca tipa are deja interes sau nu, că dacă alege țintele greșite s-ar putea sa-i facă mai rău decât bine.
Depinde de fiecare, o experienta nu trebuie sa te afecteze în mod normal chiar dacă e un eșec sentimental, în mod normal asa înveți sa te porți sa ți faci mecanisme de apărare, practic și în viata am învățat și din câteva lucruri care pe moment nu ne au plăcut, nu ma refer la experiente traumatizante ci experiente care te ajuta sa evoluezi, daca fugi de eșecuri sentimentale stand singur e mai rău, practic nu ți dai șansa de a fi cu cineva și poate acest lucru sa te afecteze mai tare decât un eventual refuz sau rănirea sentimentelor. Bineinteles ca sunt persoane prea sensibili și un refuz mai dur sau un moment jenant ii afectează mai mult decât e cazul dar pana la urma trece, se uita și data viitoare îți iese totul mai bine. Încrederea în sine se capătă si ea în timp când înțelegi cum stau lucrurile și nu te mai afectează ceva mărunt
George0197 întreabă: