| ziggs a întrebat:

De ce tot timpul baietii care vor o relatie serioasa si o fata care sa o iubeasca sfarsesc in a suferi dupa niste tampite sad? de ce tot timpul baietii smecheri si batuti in cap au toate fetele la degetul mic nu inteleg de ce viata este asa nedreapta sad?

Răspuns Câştigător
| OchiiDinUmbra a răspuns:

Chiar acum trec si eu prin asa ceva.e foarte naspha. mintea femeilor nu o sa poate fi niciodata inteleasa de barbati deci concluzia: gandeste-te ca asa o fost sa fie, si ca viitorul e in fata

15 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Că și-a bătut joc o tipă de tine nu înseamnă că toate tipele sunt așa. Și doar ca idee, gândești ca o puștoaică de 13 ani care s-a uitat toată viața ta telenovele, a stat cu cineva câteva săptămâni și suferă din dragoste 1 an, timp în care simte nevoia să împărtășească suferința și să generalizeze.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Smecherii au bani, iar fetele iubesc banii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

+1000000000winking

| ForeverWarrior a răspuns:

Va veni si randul tau. Dumnezeu asa a facut viata...

| CEA a răspuns:

Cea mai buna intrebare de pe aicilaughingSi eu vreau raspunsul.

| Xtadelo a răspuns:

Asta am vrut sa zic eu de baieti straight face
Cauta persoana potrivita si o sa fie altfel.

| Soowhaat01 a răspuns:

Pff...pai stii cum e. Viata cateodata e corecta, cateodata nu. Gandeste-te ca Dumnezeu ne-a dat ceea ce a crezut ca e mai bine pentru noi.

Oricum, stiu ca e nasol. De obicei baietii smecherii vor fete gen : cuminti.

Dar unele relatii sfarsesc pana ce moartea ii va desparti, si altele sfarsesc ori prin divort, cu calm, fara scandal, sau altele exact invers.

Sper ca te-am ajutat!

| Alishia a răspuns:

Nu stiu ce sa zic... poate asa vezi tu lucrurile, de obicei nici o fata desteapta nu sta cu un "smecher batut in cap"pentru ca observa ca e batut in cap si nu are ce vorbi cu el.Iar baieti care vor o relatie serioasa se grabesc, pun sufet in orice relatie cu orice fata si ajung sa sufere, ar putea evita asta daca ar fi mai atenti.happy

| amdr001 a răspuns:

Asta ma intreb si eu... in cazul fetelor straight face

| Madalina84 a răspuns:

Asa e mereu....si pe mine ma intristeaz sta, baietii nu inteleg prin ce trecem noi (ma refer la cele cu mintea la cap)ei nu isi dau seama de sentimentele noastre, pentru ca nu stiu ce gandim, dar mereu trebuie sa treci peste sa uiti si sa speri ca va fi mai bine (desi fapta se iarta dar nu se uita), sper ca te-am ajutat ( cat de cat), sper sa asesti tu singura explicatia, succes!

| TymbarkCo0L a răspuns:

Pentru ca fetele proaste vor sa fie in cercu atentiei si smechere pe urma prostilior sa nu aiba nici un stres ca se ia cineva de ele etc...

| Bogdi_Bogdan_1990 a răspuns:

Nu-i adevarat mah...eu am o prietena la care tin foarte mult si facem super mult sex. Suntem impreuna de aproape 2 ani. Doar nu ai gasit pe cine trebuie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Bogdi_Bogdan_1990):

rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ai citi ce ai scris acolo?!rolling on the floor))) doamnerolling on the floor copile, ai 9 ani si te dai mare, pe bune!?rolling on the floor

| Bogdi_Bogdan_1990 a răspuns (pentru anonim_4396):

Uaiiii, kido. Cine ti-a zis ca am 9 ani? laughing Te bagi in seama?