| Manu_5761 a întrebat:

De ce toti baieti buni draguti si sinceri care nu ar insela nici o data prietena NU au prietena? Care ma lamureste are funda!

12 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Ironia sortii. Dar sa stii ca nu e intotdeauna asa. Pot spune ca sunt "posesoarea" unui astfel de baiat.
Poate ca nu au prietena pentru ca inca nu au gasit o fata care sa ii merite, care sa nu fuga in bratele primului venit!

| bodysun a răspuns:

Nu au tupeu, le este frica sa faca ei primul pas.

| GabrielAlfa a răspuns:

Eu sunt asa. Am 10 ani si ma numesc Gabriel. Oricum. Inca cativa copii din clasa sunt ca mine. In timpul pauzei desenez o banda desenata. Si eu, sa fiu sincer, sunt prea timid sa-i spun unei fete ca o plac in fata. Pentru o fata la care vin toti baietii pe targa nu-i mare chestie, dar pentru fetele care sunt timide si le zic baietilor cu care ar vrea sa fie impreuna cu ele in fata ele stiu cum e. Eu n-am incercat. Oricum. Fetele imi dau atentie doar pentru ca fac o banda desenata. Deci ele nu-mi dau cam deloc atentie ba mai mult ii dau atentie la banda mea desenata. E o banda desenata comica si nu stiu cui nu i-ar placea sa vada o banda desenata facuta manual asa, comica. Oricum incerc sa-mi fac curaj. Dar nu pot... Daca imi puteti da niste sfaturi raspundeti-mi va rog.

| Johnny1952 a răspuns (pentru GabrielAlfa):

Copilu, mai bine vezi-ti de scoala lasa dreaqului fetele...tu invata acolo, ca o sa vina la tine sigur mai tarziu

| strawberryy a răspuns:

Da.pai pot sa zic ca nu toate fetele apreciaza genul asta de baieti sunt foarte putinewinkingfetele din ziua de azi apreciaza un baiat vagabont tupeu.etc poate pentru ca se creed in siguranta cu ei. poate ca. sunt mii si mii de genuri de oameni sunt sigura ca o doar o fata draguta si sincere apreciaza genul asta de baieti unele ii considera pampalai fara tupeu.si etc lumea e reeeaa! uneori nu trebuie sa fi asa dragut si sincer.asta este asta e viata te pup si sarbatori fericite

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca au prea mult bun simt. fetele vor "baieti rai", apoi se plang ca nu se poarta frumos cu ele. Craciun fericit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce generalizare falsa faci si tu...
Stiu atatia baieti cu iubita care nu au inselat-o vreodata.happyMulte fete cand un baiat le inseala il pun categoric pe el vinovat. Ar trebui sa va ganditi in primul rand ca baiatul acela a inselat pentru ca nu a gasit tot ce isi dorea in voi! Voi nu i-ati oferit destul si el, ca atare, s-a "completat". Bine, e si situatia celor care vor sa aiba cat mai multe partenere/sa stabileasca "recorduri" persoanle( aici da, e vina lor).
Tu, odata cu generalizarea, astia care au raspuns pe aici la fellaughing ( fetele din ziua de azi vor baieti cu tupeu ) Sunteti amuzanti cu totii...

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si ce-l opreste sa vorbeasca si sa-i spuna partenerei ca nu este multumit, poate sa o si invete ce-i place?!

Sa iti dau un exemplu concret: Fetitele de 14-15 ani care vor sau au iubit de 19-20-21 de ani, si vor sa fie iubite, respectate, fara a avea raporturi sexuale. Ti se pare logic? O relagie cu un tip deja trecut de 19 ani implica automat si sex. Ce este sub, se numeste mai mult joaca de copil. Acele fete sunt de multe ori inselate pentru ca baiatul le respecta, nu le spune ce isi doreste de la ele pentru ca s-ar alege cu un refuz si cauta in alta parte. Nu e vina baietilor, e vina fetelor pentru ca ele s-au bagat undeva unde nu prea este de elehappy

Eu te inteleg perfect si te rog sa nu te superi ca te contrazic, dar baietii aia ce cauta in relatii cu fetite cu care stiu ca nu pot sa faca sex? tu ai zis-o:"O relagie cu un tip deja trecut de 19 ani implica automat si sex. ", apoi ei ca baieti ceva mai crescuti ce cauta cu astfel de fetite? nu e corect sa arunci vina numai pe o parte a relatiei. pe de alta parte sa zici ca accepta sa faca sex cu el, e clar ca e virgina, ea de unde sa invete toate ale sexului daca nu de la el?

Si acei baieti sunt usori imaturi intr-adevar(care accepta sa stea cu fetite ). Evident ca de la el poate invata in cazul in care sunt dispuse.

| Johnny1952 a răspuns:

Pentru ca ei niciodata nu au curajul sa iasa in fata...sunt uneori prea timizi...