| adda_7951 a întrebat:

De ce toti baieti vor sex oral?

31 răspunsuri:
| Dan567xxx a răspuns (pentru Bula):

Uite, exemplul meu. Le-am dat iubitelor oral, dar nu pentru că ma excita pe mine de urlam, ci mult mai mult pentru ele, sa le vad satisfăcute dar si pentru faptul că, spre deosebire de noi tipii, unele fete ( 36% cf unui studiu ) au nevoie si de atingere sau excitare orală spre a ajunge la orgam. Tipii se pot lipsi în aproape 100% dintre cazuri, însă bineînțeles orice se poate bucura de orice, corect? Am întâlnit si fete care efectiv nu voiau sa auda de oral căci le irita și nu le stimula sub niciun fel, fiecare cu corpul, sensibilitățile și preferințele fiecăruia, nu se discută. Toate au fost chiar foarte încântate că nu trebuia să își lucreze gura lor și in altceva ( bj ). Sigur ca una dintre ele mi-a zis ca daca ma va iubi și îmi voi dori musai și nu pot trăi fără bj, va încerca, dovadă ca unele fete fac chestia aceasta pentru iubiții lor și nu se deloc de condamnat. Dar să îmi spui ca o soție ar divorța de iubitul ei că nu primește penis și in alte locuri decat vagin, e clar ca aceea femeie este obsedată de organ sexual nicidecum de sex sau de soțul ei și ar avea nevoie de niste consiliere psihologice. Eu la tipi nu am auzit sa se desparte de iubitele lor că ele nu au vrut sa primească oral de la el, și cunnilingulus e cat de cat ok si cu mult mai accesibil sau excitant pentru ambii parteneri decat bj, îți garantez, stiu ce zici. Dar invers, cum spui tu, deja este o utopie!

Întrebări similare