Poi probabil nici o fata nu ii i-a in serios pentru ca unii sunt nesimtiti, asa ca... o fac cu forta.
Si fata ar trebui sa se faca respectata.
Mi s-a intamplat si mie cand am inceput clasa a 5a, noua fiind... mi s-a intamplat si am inceput sa imi plang de mila si sa numai vreau sa ma duc la scoala, am chemat parintii la scoala, baiatul ala nesimtit s-a potolit o vreme dupa iar a inceput, pana cand am inceput sa numai fiu fata aia proasta si i-am dat o mama de bataie si am inceput sa le zic de dulce, de amar, de acru.Acum nici numai ma baga in seama baiatul ala si daca ar face o din nou, l-as omori.dar cred totusi ca intai i-as spune directorului
Cum o zis harold nu toti baietii fac asa da cei mai multi da eu cred ca stiu dc:ei nu au o iubita ori vor sa fiti prieteni ori nu o mai pus pana pe ceva moale de mult timp si sa nu va aud ca imi ziceti ca eu fac asa ca eu am 10 ani eu fluier cand vad o fata buna buna de tot
Nu trebuie sa fiti jenate, daca va pune mana sau va da cu palma inseamna ca va place vizual sau ca vrea sa vo puna depinde ce are tipu in cap
Sa stii ca ai dreptate. acum 1 saptamana. can am intrat la scoala vine colegul meu si imi pune mana pe pasarii';; ca si pe sani deci ca si cum ar fi vrut sa ma f. ta. m-am simtit jenata
HappynewCenusa întreabă: