Pt.ca ei vad oarecum un trofeu, mai greu de obtinut dar mai valoros, nu se compara cu una nervirgina, cea virgina e pura, le convine ca stiu ca ei sunt primii care actioneaza si normal ca desi e mai greu cu ele, merita sacrificiul pentru ei... e ca si cum ai avea o haina noua sau una folosita...
Hai sa iti pun o intrebare ...sa zicem ca ai primit un tort de ziua ta:d...cand mananci mai cu pofta, cand deja s-a luat din tort si s-a impartit invitatiilor sau in momentul in care tu personal i-l incepi si iti dai o feliuta savurand-o? hai sa te aud? sper sa te fi ajutat catusi de putin.
Orgoliul baietilor.
Piramida neatinsa e mai buna decat una gaurita!
Si pentru ca ei.cand vor ceva. daca au tarie de caracter nu se lasa pana nu obtin acel lucru.
ai inteles ceva din ce am zis?
Piramida neatinsa e mai buna decat una gaurita!
tie ti'ar placea sa ai un lucru nuai al tau? sa nu fi fost folosit de alcnv inaitea ta? a? eu ii inteleg... dar nu st toti asa
Pai e foarte simplu, daca iti pui bibilica putin la contributie: Cine naiba n-ar vrea o pasarica in care nu si-a bagat altu zeama?
Hmm tu te intrebi de ce un baiat alege o fata virgina si nu una care nu mai e.pai na nu stii orgoliul masculin al lor.sa dezvirgineze cat mai multe.
poate nu e chiar asa.acum depinde si peste ce fel de baietii dai.cine te iubeste te iubeste pentru ce esti si cum esti.parerea mea
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: