| Natalia2412 a întrebat:

De ce toti baietii sunt interesati doar de fundul si sanii fetelor si nu si de mintea pe care o au?

24 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Pentru ca ne place, sa inteleg ca esti o domnisoara urata cu spume de ne intrebi asta?

| Holocaust a răspuns:

Poate din cauza ca ai interes numai pentru genul asta de baieti? E adevarat ca sunt muulti asa, dar sunt destui care-si mai folosesc si celalalt creier.Dar hei, cui ii pasa de un tip care discuta despre carti, e asa plictisitor

| OnuOnulică a răspuns:

Pentru ca ei gandesc cu capul de jos nu cu cel de sus!winking

| LoveSleep a răspuns:

Pentru ca asta face toata lumea. Fata, baiat, gay, travestit sau bisexual, toti se uita la fizic. E un lucru perfect normal. Dar asta nu inseamna ca fizicul e tot ce conteaza.
Pentru mine nataliO, fizicul conteaza 90%, dar cand dau peste o fata care gandeste, e speciala si am ce vorbi cu ea, fizicul ei nu ma intereseaza deloc.

| minrest a răspuns:

Pentru ca baietii sunt innebuniti dupa sex. Dar toate fetele care sunt apreciate pentru fund si sani sunt apreciate ca obiecte sexuale, nu ca altceva. Zi buna.

| suffarstar a răspuns:

Cum zice curlyyy, ai cunoscut toți băieții? Sau doar ăia ce sparg semințe în fața blocului, cu tricori roz și ceasuri "dă haur "? Apropos, cred că nimănui nu-i îi place o scândură, dar asta nu înseamnă că e cel mai important lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Toti baietii"? Mai, mai, dar esti centurista cu acte-n regula daca ai cunoscut TOTI baietii. Pe mine cand m-ai intalnit?, ca nu-mi mai amintesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Ai spus bine „baieti". Baieteii in general, dar si fetitele in adolescenta sunt in plina dezvoltare hormonala. Au dorinta mai intai si apoi lucruri de gandit cu ar fi facturi de platit etc, dau exemplu.Nu au inca un concept, pot spune de viata, un ideal. Si cum dorinta este pe primul loc plus ca formele se vad mai intai si apoi ce este in cap, hormonii o iau razna.mai adaug ca la baieti, posesori de samanta vietii, hormoni o iau razna mai repede. fetele sunt mai melancolice, nu zic ca nu se uit si ele dupa formele baietilor, dr pun dragostea pe primul plan.De ce? Pentru ca nu sunt posesoare de samanta, intelegi? Uite, daca ar fi ca doua persoane sa se cunoasca si sa discute pe internet, fara sa se vada, doar in scris atunci sa stii ca se vor indragosti de ce au ei in cap nu de forme. O zi faina.

| Hakuouki a răspuns:

Esti tu prea aeriana si te duci fix la acei baieti, nu toti baietii se uita la asta. In fine, la tine nu cred ca ar fi o minte de "vazut". Noi macar nu suntem ipocriti.winking

| Happyjump a răspuns:

Pentru ca gândesc cu capul de lângă punguța cu doi bani și nu-și folosesc capul pe care îl au doar ca să nu-i plouă în gât

| NoName0x0 a răspuns:

Fiindca baietii in general sunt superficiali. Gandesc cu ce au in pantaloni. Si fetele sunt superficiale, insa baietii mai mult. Si nu numai asta, sunt si mai putin rationali si mai imaturi. Un baiat destept ar zice cand e cu baietiisi acestia exclama " Ce c*r are aia!" - "Degeaba casc gura dupa ea daca nu va fi a mea sau daca nu.i a mea"

Răspuns utilizator avertizat
| Morrígu a răspuns:

Pentru ca in ziua de astazi prea puține fete mai au minte.

| Skilline2012 a răspuns:

Alta complexata... Cine ti-a zis tie ca nu-s interesati si de gandire? Dar acum n-oi vrea sa fie doar un soarece de biblioteca care sa toceasca si sa nu aiba si o gandire ce nu urmeaza doar o reţetă, bonus sa fie plată si sa aiba mustata. Intrebarile de genul sunt puse de no-liferi frustrati.

| emmaemilia a răspuns:

De mere

| YesViRginia a răspuns:

Baietii sunt interesati de sensibilitatea fetelor. Abia asta ne trezeste interesul.Ca sa continuam aventura trebuie sa fie inzestrata cu niste sani adevarati si funduri de copile salbatice care au alergat toata viata in picioarele goale si au mancat putin pe apucatea.Da domnule.Astea-s fetele pe care le vrem.Voi de ce vreti barbati nesimtiti si puternici cu bratele mari si si trupul musculos?! E acelasi lucru.

| CuieMoco a răspuns:

Pentru ca in pat nu o pune sa ii faca exercitii la matematica si compuneri la romana. te-ai prins?

| MickeyMouseLove a răspuns:

laughing laughing laughing laughing laughing laughinglaughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing laughing Nu stiu

| paul65moza19 a răspuns:

Eu la asta ma uit, ca degeaba ma uit la forme, daca are un accident? Ramane fara dar mai e si fara cap… si eu imi pun intrebarea, de ce fetele se uita la baieti ca la bani. Dar nu am raspuns… is prea cuminte, dar nu ma schimb…

| CatalinaAdela a răspuns:

Si noi de ce ne uitam la frumusete si corp atletic?

| Katts a răspuns:

Nu se uita doar la fund si sanii.Dar acestia au prioritate in alegerea unei viitoare iubite

| Nenead a răspuns:

Ca ne place. Nu va mai strambati si lesinati de "nervi" si "nedumeriri" ca si voi sunteti la fel. Nu gandim noi cu capul din pantaloni. O data ce va dezvirginati sunteti niste!@#$$ (cuvant din 5 litere jignitor pentru femei dar in mare parte adevarat) Salut, pa.

| Delyucka a răspuns:

Pt ca baietii in general le place sexul

| Natalia2412 explică:

Cand am vorbit de inteligenta nu m.am referit la scoala. Poate sa fie oricat de frumoasa fata respectiva daca ea este o curva. Pe mine nu ma intereseaza atletii ci baietii simpli cu bun simt si sa poti discuta cu el si despre altceva nu doar despre sex.