Au fantezii sexuale, aia nu-s seriosi. Mie imi place sa fac sex cu una imbracata doar cu o gaura intre picioare e suficient, dezbracata nu-mi place asa ca e suficient o poza cu ea imbracata
In primul rand niciodata sa nu faci generalizari indiferent de subiect,ti-o spun din experienta,in dolea rand depinde in ce relati esti cu acel baiat,daca iubita este plecata departe de tine sau invers nu vad nimic rau in asta, daca tu dai poze cu tine in nud a cui e vina, te obliga cumva cineva, daca te vrei asexuala fi asexuala simplu, in lipsa dorinteti sexuale nu am sta cu voi, asta e adevarul, de asta ne numim hetrosexuali, mai ales la pubertate cand hormoni sunt la maxum, un sfat pentru baieti niciodata sa nu va negati sexualitatea
Nu e asa. Nu toti.
Exista curve si exista doamne, exista ratati libidinosi si exista domni.
Nu mai spune "Toti".
Dupa cum am spus mai sus, sunt niste ratati libidinosi. Te asigur ca exista foarte multi baieti care nu vad femeia drept obiect sexual, ci o iubesc si apreciaza ca fiinta cu sentimente ce e. Aceiasi baieti sunt interesati mai mult de sufletul si caracterul femeii decat de sanii si fundul ei.
DAR, daca iti ajung la nas doar "baietii rai", obisnuieste-te sa fii considerată un obiect sexual usor de inlocuit.
Da chiar ai dreptate. exista și băieți care te iubesc
Nu sunt sigur ce gasesti amuzant.
Pentru ca se excita fiindca are multi "beta-orbiters" dar ea nici nu ii bagã in seama prea mult deoarece o iubesc pe ea.
De fapt am pus fete zâmbitoare dar mi s-au transformat in fete care rad. dacă stii ce zic...
Daca nu iti cere aia ( nu in primele minute de convorbire desigur ) dar dupa o perioada daca vede ai ai sau dai semne de interes ori este porc si iti cere pe fata ori este mai aubtil si introduce treaba asta treptat.
Daca nu o face este gay
Câti ani ai 14?
Asa e scris in ADN-un nostru.
Legat de "toti" Poate o mare parte din ei, pentru unii e de ajuns sa converseze cu tine si sa-ti ofere like-uri, inimioare, Flori, atenti. etc. aceia nu existã? Sau nu ii iei in calcul?
Prietene, nu stiu cine te-a facut reprezentantul barbatilor, dar iti recomand si tie sa nu mai generalizezi.
Spune "eu" sau "noi, barbatii superficiali".
Unele chestii tin de preferinte nu de "superficialitate" daca alegi una cu un caracter frumos, in locul aspectului te face doar mai destept.
In fine eu ma refeream la nevoile biologice.
Tu evoluezi asa cate putin, te distantezi de plato in mod pozitiv
Plato are dreptate in felul lui o grãmadã umbla cu ratati in tinerete si se asteapta sa-si gaseasca domnul la vârsta 3-a
Providerul beta
Pentru ca nu ai altceva folositor de oferit noua baietilor decat sani, fund, sex! Intelegi? Un barbat nu aude ce zici, pana cand nu ai fost cu el in pat macar o data. Dupa ce ai fost intima o data, incepem sa auzim si ce ai de zis, dar nu inainte!
anonim_4396 întreabă:
George0197 întreabă: