| ioana_5244 a întrebat:

De ce toti baietii vor sa stie daca fetele sunt virgine? mi se pare penibil sa te intrebe asa ceva un baiat.asa ne dam seama fetelor ce vor baietii de la noi:sex. pacat ...incepeam sa imi schimb parerea despre ei

Răspuns Câştigător
| UrăscPăstârnacul a răspuns:

Nu toti baietii sunt la felwinking. Nu ii pune pe toti in aceeasi oala straight face. Un baiat care chiar te iubeste si te intreaba chestia asta vrea sa stie daca ` nu esti folosita`, in niciun caz nu te`ar intreba ca sa o faca cu tine... Iar baietii care te intreaba daca esti virgina si nici macar nu te iubesc, vor ca ei sa fie primii care ti`o trag :d Da` chestia e ca, intr-o relatie serioasa, nu e penibil.winking E chiar normal! thumbs up Oricum, exista 1 sansa la 1 milion ca baiatul care te intreaba sa mai fie virgin.

21 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Care toti? Ai intalnit 2-3 pustani si acum incadrezi baietii la ''toti''? Si mie se pare penibil sa-ti faci o judecata fara cine stie ce argumente, dar te inteleg, esti inca mica.

| valy a răspuns:

Mai la naiba...pai daca noi suntem asa voi cautati sa stiti e masina conducem.si ce cont bancar avem...nu-i mai baga pe toti in acelasi oala deoarece nu suntem toti la fel, cum nici femeile nu sunt toate la felwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
De când lumea şi pământul, bărbaţii asta au vrut: sex cu o virgină.
Au un fix al lor: să fiu eu primul!
Pa, pa.

| zuzi_4846 a răspuns:

Poate ar vrea sa le pui si tu aceeasi intrebare? laughing Draga mea, cu siguranta baietii care te intreaba asa ceva sunt de varsta ta. Dupa cum se vede big grin, sexul asta la o anumita varsta este o mare curiozitate. Mai aveti un picut de rabdare si veti afla tot ce vreti voi sa stiti unii despre ceilalti. Nu toti baietii vor doar sex, o sa vezi. Ar fi bine sa iti schimbi parerea altfel o sa ajungi sa raspunzi la intrebari inainte sa fie puse si... happy Ce crezi tu, pe la vreo 25 de ani, o sa te mai intrebe vreun baiat daca esti virgina? Crede-ma, la un moment dat o sa iti doresti sa le raspunzi ce vor ei sa auda. Daca as mai avea varsta ta si as primi o asemenea intrebare as raspunde: "Haide sa ne jucam "pitulusu" si poate iti dai seama". happy Fi atenta, pe acest site exista o sectiune "Adolescenti", ce-ar fi sa postezi o intrebare acolo? Nu iti pierde copilaria punandu-ti intrebari atat de putin importante. M-ai facut sa imi fie de dor de clasorul meu cu timbre si sania de la bunica.

| Atotstiutorul a răspuns:

E lasa nu ti-o mai schimba! ramai la parerea ta!

| cucu a răspuns:

Pai sincer daca intrebi o fata la 15 ani daca mai este virgina in functie de raspunsul ei iti dai seama km ce are in cap. si asta nu ineamna neaparat ca vrea doar sex de la tine. si dupa cum a spus si FLAV daca ai intalnit 2-3 pustani care au facut lucrul asta nu trebuie sa bagi pe toata lumea in aceeasi oala.si nu te supara in ultima vreme am intalnit fete care chiar daca nu le cunosteam foarte bine si le invitam in club sau in alta parte la o consumatzie de 80-100 ron nici nu se sinchiseau sa intrebe "eu cat trebuie sa platesc" asta la ce duce ...la a generaliza ca toate fetele vor doar bani? eu nu prea cred.

| askanyo a răspuns:

Mie mi se pare penibil ca vorbesti de parca pe Pamant ar fi 2 specii fete si baietiisad

| aniohetova a răspuns:

Pentru ca mai toti baietii vor acelasi lucru :SEX.Mai devreme sau mai tarziu, oricat de minunant ti s-ar parea tipul, tot acolo o sa ajunga.Asa sunt baietii si de ce sa piarda o asemenea ocazie? Daca nu esti virgina? Sa te lase el sa treci atat de usor pe langa el? Nu prea cred.

| yoop a răspuns:

Nu toti vor sex, aproape totibig grin.Nu e cine stie ce sexu cu o virgina, ca e aiurea findca ea nu stie nimic. Dar daca cel cu care o faci prima data te iubeste, va intelege daca nu sti sa te misti sau mai stiu eu ce vor ei. Crede'ma ca nu trebuie sa te stresezi ca nu sti ce sa faci, ce sa nu faci...inveti in timp, nimeni nu s-a nascut invatat.Deci baieti vor fete virgine sa se simta ei mandri...ca a fost primul'. Are dreptate zuzi, la un moment dat o sa iti doresti sa le raspunzi ce vor sa auda.

| CevaNormal a răspuns:

Pai sunt diferiti indivizi pe fata pamantului, pur si simplu nu toti baietii se incadreaza in aceeasi cada cu apa cum ii pui pe toti, de ex. daca o fata ar fi virgina si baiatul i-ar aplica un sex turbat, atunci va fi foarte dureros si rau pentru fata, in fine, ma rog poate nu-ti place daca te intreaba direct, oricum sunt metode o mie si una happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toți băieții vor sex de la o fată cu excepția celor cu alte orietări sexuale, so wake up! Și care-i partea cea mai interesantă? Că același lucru se aplică și la femei.
Acum la faza cu virginitatea. Între o pâine roasă de șoareci și una proaspăt ieșită din cuptor, pe care o alegi?

| unu a răspuns:

Eu n-am intrebat in viata mea o fata daca e virgina laughing Pai si ce ai vrea sa-si doreasca? laughing Serios acum, ce te miri atat? Nu e natural lucrul asta? Si daca nu-ti convin baietii, comunitatea lesbienelor te asteapta cu bratele deschise laughing

| ioana_5244 explică:

Ce mi se pare ciudat ca numai baietii astia de 19, 20... ani ma intreaba.asta e oi fi eu mica dar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughinglaughinglaughing ce se scuza băieți pe aici fete vor bani și voi vreți sex asta e realitateabatting eyelashes exista și excepții în ambele cazuri normal. Cât despre întrebarea ta Ioana... un băiat își da seama cam ce e în capu unei fete când o întreabă astawinking

| lacrimi a răspuns:

Scuza-ma ca-ti spun, dar gandesti deplasat.De ce daca un baiat te intreaba daca esti virgina se gandeste la sex? E posibil ca el sa intrebe asta fiindca vrea o relatie de durata, si nu cu orice parapanta care face din placere si fara sentiment cu oricine apuca, asa ca mai gandeste-te inainte sa acuzi bietii baieti nefondat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa credeam si eu. dar nu e chiar asa. poate nu ai cunoscut inca baiatul care sa nu vrea dor sex.nu toti sunt la fel cum au zis toti cei de pe aici si au dreptate.nu te mai intreba tot felul de chestii dinainte sa treci prin ceva.vei afla mai multe o data cu trecerea timpului.si e si vorba aceea "toate la timpul lor".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare fte penibil ce spuneti.Baietii vor sex? Dar fetele nu vor? Voi vreti sa imi spuneti mie ca nu vreti niciodata sex, nu? Atunci dc pana la urma tot faceti sex? Dc nu rezistati sa muriti virgine? Copii cum ii mai faceti? Hai sa fim seriosi daca eu vreau o relatie stabila normal ca as prefera ca fata sa fie virgina! Oricum nu va mai mandriti atat ca ala vrea sex ala vrea sex ca roata se intoarce, si patrata sa fie si tot se intoarcewinking. O sa ajungeti sa ne rugati voi pe noi ca pana la urma voi (fetele) va exploatati sexualitatea pe strazi (prostitutie) care sunt niste nimfomane si niste obsedate oh go on take care.

| ing3rash_2017 a răspuns:

Am vazut la filmul Camarazii ca unu asa era de fericit ca e primul cu o virgina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Între o pâine roasă de șoareci și una proaspăt ieșită din cuptor, pe care o alegi? logic... cea proaspata si oricum mi se pare foarte penibil ce spuneti:Baietii vor sex? Dar fetele nu vor? Voi vreti sa imi spuneti mie ca nu vreti niciodata sex, nu? Atunci dc pana la urma tot faceti sex? Dc nu rezistati sa muriti virgine? Copii cum ii mai faceti? Hai sa fim seriosi daca eu vreau o relatie stabila normal ca as prefera ca fata sa fie virgina!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

sad nu stiu ce sa zic eu am intalnit multe fete si toate acum mai ales cele de 15 16 ani intreaba daca sunt virgin de ce naiba vor p... nu inteleg incep sa cred ca acum fetele conduk barbati dintr-o data cat de penibil sa sune mai esti virgin de la o fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu toti baieti sunt la fel. de exemplu eu