| gaby37 a întrebat:

De ce toti cred ca e necesara o relatie pentru a trai viata mi se pare o tampenie

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa si e, acum sa ai o relatie e o mare prostie stii ca o faci cu dansa dar cand te inseala si aflii suferi de te ia-u dracusorii. Eu iti sugerez sa inveti bine si sa faci o cariera in care o sa iti ocupi mult timp asa nu te mai gandesti la pramatiile astea care se duc cu unul si cu altul daca stai mult in casa iti vine sa faci o prostie si nimeni nu vrea ca omul sa se omoare din cauza dragostei.

| Marius2011 a răspuns:

Gaby poate nu ai prieten/prietena de aia tise pare o tampenie sa stii si u ca viata e mult mai frumoasa cand ai o persoana care sa te iubeaska si pe care sa o iubesti si u

| francesca89 a răspuns:

Eu n'am mai auzit tampenia asta sincer...si ce astepti tu ma rog la 14 ani? nici n'ar trebui sa te gandesti la asa ceva! eu nu inteleg copii astia la 14-15, unde va grabiti? mai bine va'ti vedea de scoala, nu de filozofii d'astea despre relatii.pai ce stiti voi mucosilor ce e o relatie, ce e viata? vai de capu' vostru...

| gaby37 explică:

Intrebare pentru Misogin la ce m-as sinucide din cauza unei tarfe? pentru nimica nu m-as sinucide in primul rand e un pacat prea mare na-s face asta niciodata Dumnezeu mi-a dat viata numai el mi-o poate lua

| gaby37 explică:

Am prea putine zile sa le impart cu tine devil

| gaby37 explică:

Francesca89 sa mi-o sugi

| cryssu0896 a răspuns:

Pentru ca lucrurile se fac mai usor in 2 :X

| Aly_9916 a răspuns:

Relatia inseamna sa fi cu o pers iubita...iti da sentimentul de iubire:X dar sa iti spun drept am avut si eu 3 dezamagiri si nu mai pot pana la 18-20 de ani nu mai vreau sa am vreo relatia dar da relatia este importanta si daca vrei si in viata ta sociala

| Vanity a răspuns:

Pentru ca unele persoane au nevoie de dragoste, sprijin in permanenta. Pana la urma fiecare om are nevoile lui si dorinte diferite, dar mie nu mi se pare o tampenie ca unii isi doresc pe cineva cu care sa-si faca zilele mai frumoase.