| elenavrs2791 a întrebat:

De ce toți înșelăm și după ne plângem că nu găsim pe cineva fidel și loial?

13 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Explicatia e simpla, omul NU este proiectat sa fie monogam!

| dullcat a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nici siteul asta nu e proiectat pentru trolli, insa here you are.Ai inspirat si pe altii sa faca la fel, in lipsa ta.

| ania a răspuns:

Nu toți înșela.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Cine sunt astia toti? Crezi ca toata planeta inseala cel putin o data in viata sau cum? Imi pare rau daca ai dat numai peste astfel de personaje gretoase, dar nu e deloc asa. Poate mai incolo vei gasi si tu pe cineva loial.

| relian a răspuns:

Asta e firea omului, mereu cautam ceva mai bun, uneori ce nu avem acasa, si uite asa gasesti in alta parte laughing

| Hyperion7 a răspuns:

Greșit spus toți,alții chiar iubesc sincer,iar faptul că îi bagi pe toți într-o oală arată că ești mai neexperimentata in ceea ce privește viața.
Dar hai să îți zic un lucru,daca tu ai fi nevoita sa iei un kg de mere de la piata,nu-i așa că urmărești sa iei merele cele mai frumoase, nu?
Bun, le iei, ajungi acasă, sunt stricate.Regreti și mergi înainte.
Așa și aici.Cauti ceva mai divers, mai nou și te trezești că nu ai făcut nimic.
Plus că omul niciodată nu se mulțumește cu ce are, mereu vrea altceva și tot el regreta că nu mai are acel lucru pe care l-a avut, e in natura umană acest lucru big grin

| dullcat a răspuns (pentru Hyperion7):

Teoria cu metafora e buna, dar la noi la romani nu functioneaza practica.laughing
offtopic: La piata ti se baga pe gat, pe langa fructele/legumele frumi pe care le alegi tu si le pui pe cantar, inclusiv din cele mai patate sau mici, deformate etc. pe care lumea le evita. Daca comentezi risti sa fii injurat/a.Eu tind sa cred ca doar bisnitarii si cei cu acte false de producatori fac asa (ca doar ei domina majoritatea pietelor), fiind nesimtiti pana la cer si inapoi.Adevaratii producatori, mici, locali, taranii etc. sunt mai ok.

| Hyperion7 a răspuns (pentru dullcat):

Mă bucur că suntem de aceeași părere.
Tot o paralelă voi face vis-a-vis de ce ai spus.
Păi așa e și aici,zici că îl înșeli cu unul cu bani, dar pierzi in alte locuri sau zici că o înșeli că nu-ti oferă suficiente clipe de neuitat și dai de una care te epuizează de moarte sau sau sau.
Așa e și în viața, de obicei fugim spre mai bine, da' când colo fugim de dracu și dam de ta'suhappy
Cât despre ceea ce spui tu, da, din păcate.De aia și prefer sa evit piețele,macar la market îți alegi ce vrei, spre deosebire de piețe unde-ti mai baga și fructe sau legume stricate, plus că nu am cheful necesar să stau să mă cert cu nea vânzătorul big grin
Cât despre adevărații producători, sincer, da, aici așa e

| LordCristobal a răspuns:

Pt ca firea noastra umana e slaba si nu rezista usor la ispite.
Si se mai intampla pentru ca avem prostul obiceiul sa dam cu piciorul la bine si noroc.

| FindMyName a răspuns:

Elena,nu îi băga pe toți în aceeași oală. Unii iubesc atât de mult încât tot ei ajung sa fie răniți, și ajung în punctul sa înșele. Alții pur și simplu asta fac, unii deloc! Depinde fiecare persoana ce simte și ce face.
Părerea mea, este ca nu e bine să înșelăm. E ca și cum de ce ți-ai luat mașină alba, dacă te uitai la cea neagră? Cel mai bine este când nu mai simțim ceva pentru persoana respectivă, este sa ii spunem și sa oprim tot.

| tunoi88 a răspuns:

In general cei care inseala, le lipseste ceva, daca acasa nu primesc cauta in alta parte. Nu toti barbatii inseala, in general inseala aia care au timp, au o afacere sau job bun, o masina misto, arata bine, se imbracat bine si au bani. Nu toti inseala!
Femeile inseala pentru ca sunt neglijate, nu primesc atentie si mai gasesc in alta parte ce nu au acasa. Daca altul it face femeia sa rada, atunci e nasol happy.

| Vasilake a răspuns:

Lipsa valorilor si al caracterului.

Întrebări similare