Uite ca eu te sustin si isi spun "bai prietene, daca tu crezi ca e posibil sa fiti impreuna fa o!"
Asculta-ma bine ce spun, in primul rand NU TREBUIE sa asculti de ce spun altii fie ca sunt prieteni iubiti sau familie, fa ceea ce crezi tu ca e mai bine ..pana la urma este VIATA TA! Tu gresesti tu inveti, nu gresesti castigi!
In viata nu exista decat o singura IUBIRE pe care o poti iubi cu adevarat. Nu poti iubi mai multe persoane.
Oamenii sunt nesimtiti da, dar romanii intrec orice limita.
Se cred mai buni fara nici un motiv si sufera prea mult de ei .
Eu zic sa faci ceva in legatura cu fata aceea. Exemplu: eu si prietenul meu suntem la 500 km departare si nu ne desparte nici lumea care baga minciuni nici prietenii nici familia nici kilometrii si totusi suntem impreuna de 2 luni.
Nu conteaza ca va merge la alt liceu sau alta tara, conteaza sa o iubesti sa fii langa ea nu neaparat fizic ci sa o sustii si te va sustine si ea.Acuma depinde daca si ea te place/iubeste.
+Nu stiu ce varsta ai.
Bafta si lasa-i dracu` pe toti
Buna! In primul rand ei te descurajeaza pentru ca sunt invidiosi, invidia a napustit peste ei si ca sa nu se faca de rahat te descurajeaza dar n-ai nevoie de sfaturile lor daca ea te place tu o placi nu ce va impiedica sa fiti impreuna? Invidia lor? lasa-o ca in cateva zile or sa sa vrea si ei sa-ti afle secretul!
Mda,oamenii din ziua de azi,daca iti sunt prieteni, eu nu prea cred, prietenii trebuie sa te consoleze, sa-ti dea speranta, sa te ajute la ce e mai greu...in legatura cu fata pe care o iubesti, incearca sa faci tu primul pas, fetelor le place sa le bagi in seama, sa fi dragastos cu ele(in mare parte iubire), chiar daca veti merge la licee diferite poate o sa tineti legatura...nu te lasa chiar daca prietenii tai nu te sustin, eu nu zic sa nu mai vorbesti cu ei ba din contra, vorbeste, dar nu te lasa! Sper ca te-am ajutat! GOOD LUCK!