| ellinaaa a întrebat:

De ce toti tipii pe care eu ii plac o plac pe prietena mea cea mai buna?! ceva gen eu il plac p el si el pe eacrying

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Poate tu esti mai baietoasa,poate esti mai buna de gura decat ea,ea poate ca e mai blanda,mai moale,mai feminina.
In general,baietii se cam tem de fetele destepte care le pot inchide gura cu o replica si ea,pare mai vulnerabila,mai usor de imblanzit,nu-i sperie.
Bineinteles ca pot gresi,doar supozitii fac,da?
Indiferent care ar fi situatia, ai rabdare, sigur se va gasi un baiat care sa aiba inteligenta sa te aprecieze la adevarata ta valoare!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pentru ca viata e o belea mare si nu ai noroc cu ei.

| ellinaaa explică:

Nu intelegeti ea nu le face nimic doar merge cu mine unde o chembig grin
ba chiar are prieten

| xButterflyxX a răspuns:

Probabil pentru ca prietena ta e frumoasa, arata bine, mai bine decat tine, iar cum baietii pe care ii placi tu umbla dupa frumusetea exterioara...
Fii linistita iti vei gasi tu alesul.happy

| Iulia_1200 a răspuns:

Exact asa am patit si eu. eu am 12 ani iar prietena mea are 16.deci se stie cine e mai draguta sad. si numai dupa ea umbla.dar nu doar pentru ca e mai draguta.ea imi spune ca : " ei ma plac pe mine pentru ca ma cunosc de mai multi ani ". poate asa e si cu tine. nu stiu. dar rabdarea este un lucru bun. incearca sa nu ii bagi in seama.si poate asa o sasi dea seama cat de mult te ranesc tongue si poate o sa se uite si l tine tongue bafta :*

Întrebări similare