| man23iron a întrebat:

De ce totii baietii inselam happy?

29 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Deja m-am saturat de astia ca voi care ne pun pe toti in aceeasi oala.De acum, cei care mai zic ca toti baietii inseala, fetele fac acelasi lucru, in aceeasi masura.

| CristiB93 a răspuns:

Nu nu baga pe toti in aceeas oala.

Răspuns utilizator avertizat
| Purec a răspuns:

Ma cica ar fi ceva natural, ca barbatii sunt programati genetic sa faca copii. De aici si nevoia de a face sex cu mai multe.

ps: tu de ce inseli?

| Bella116 a răspuns (pentru Purec):

Nu am inselat pana acum.Dar daca cumva o sa fiu inselata o sa insel si eu acelasi baiat ca sa vada si el cum e, sau cel putin o sa-l mint ca l-am inselat. Daca ma iubeste stiu sigur ca o sa se intoarca la mine

| lexzor a răspuns:

Pentru ca ne credem mare smardoi si sa dovedim ca putem avea multe femei.

| EmaS a răspuns:

Tu sa ne spui.

| h3r a răspuns:

Te admiram pentru curajul tau de a recunoaste ca si tu ai inselat, inseli si o vei face in continuare.
Din fericire, inca mai sunt barbati care nu ar face asa ceva.

Cat despre ceea ce ai intrebat... nu stiu, intreaba si cateva fete experte in asta.

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Daca era o intrebare de gen "de ce toate femeile inseala" atunci toti veneau si ne faceau cur.ve, proaste si mai stiu eu cum...Dar cum intrebarea este "De ce totii baietii inselam? normal ca nu spune nimeni nimic rau de eilaughing, ba chiar va si laudati cu asta!
Of of...ce lume nedreapta...si ipocrita!

| Cosmin1I a răspuns:

Nu toti inseala.

| catablondu a răspuns:

Salut, nu chiar toti baietii inseala, dar cei care o fac au unul din urmatoarele motive: nu se potrivesc cu iubita, se plictisesc, nu sunt capabili decat de aventuri, sau, in cazuri rare, se intampla din greseala.

| Inemes a răspuns:

As vrea sa aflu...

| Kabuto79 a răspuns:

Vorbeste in numele tau PLZ

| cristi62 a răspuns:

Pai un motiv ar fi ca toate is frumoase in felul lor, iar cand vedem alta gata-jap pe eahappy ..marog si unii nu stiu ca nu trebuie sa iti bati joc de fata.

| mikey06982 a răspuns:

Nu toti inseala...inseala doar 90% din baieti.Pai mindria e vinovata.Din moment ce vezi o fata dragutsa pe strada, uiti ca ai prietena.Eu una m-am convins de asta.

| Gabryel123 a răspuns:

Inseli in cee sens, adica iti inseli iubita, nu toti baietii isi inseala iubita de exemplu eu nu mi-am inselat niciodata iubita si nici nu am de gand pentru ca o iubesc si stiu foarte bine ca si ea ma iubeste. SI daca tot spui ca ai inselat gandeste-te cum ar fi ca iubita ta sa te insele cum te-ai simti tu si atunci ai sa stii cum se simte ea chiar mai rau decat cum te-ai simtii tuwinking

| Panteras a răspuns:

Pentru ca un baiat nu se poate satura de o singura femeie un barbat vrea un singur lucru de la mai multe femei si femeia mai multe lucruri de la un singur baiat

| Panteras a răspuns:

Asta este adevarul dar nu in cazul tuturor va spun cea ce e adevarat...

| Adriana a răspuns:

Intrebarea ta mi-a adus aminte de o zicala: "noi barbatii nu insealam, doar va comparam" laughing deci probabil asta este cauza...curiozitatea de a incerca mereu "ceva nou" laughing

| puffy04 a răspuns:

Nu toti baietii /barbatii insealahappy

| Bella116 a răspuns:

Pentru ca asa e natura voastratongue nu cred ca exista vreun baiat care sa se nu se uite dupa alta fata chiar daca are prietena.happy

| Purec a răspuns (pentru Bella116):

"Pentru ca asa e natura voastra nu cred ca exista vreun baiat care sa se nu se uite dupa alta fata chiar daca are prietena"

Eu unul ma uit doar cand am ceva de comentat tongue

| LuckySe7en a răspuns:

Poate tu, fratebig grin

| Merck a răspuns:

Eu niciodata nu mi-am inselat prietena-prietenelei...Eu doar le-am comparat

| Zgarbaci_Ionela_Ecaterina_1995 a răspuns:

Deci uni baieti inseala ...nu pentru ca nu isi iub prietena sau sotia... ci pentru ca vor ei sa para cool si sa sp ceilalti baieti ca e smecher ca nu sta numai cu o fata majoritatea va ganditi mai intai la ce sp ceilalti decat la ceea ce vreti voi

| bestiutzzzzza a răspuns:

Majoritatea tin prea mult la iubite si decat sa le uzeze pe-ale lor mai bine pe-ale altora laughing glumeam asta e firea baietilor asa sunt toti chiar daca nu recunosc

| Ramadam a răspuns:

Pentru ca ne plictisim de aceeasi femeie, chiar daca ne vrea binele... si ne zice sa venim odata acasalaughing

| reflex1 a răspuns:

Da fetele ce mama dracului fac aaa? numa noi suntem de vina?