Pai ai dreptate, de parca noua ne-ar pasa ce fac ei cu periuta sau cu ce se masturbeaza sau ecc... app scuze daca iti spun dar cine este in poza de la avatar e dragut.sau draguta
Unii le pun doar ca sa braveze si aceia nu conteaza. Nu-i baga nimeni in seama (ma rog, in afara de tine).
Altii, insa, au curiozitati, probleme. E o prostie sa-ti fie rusine sa intrebi. Chiar daca problema ta este una mai ciudata.
Eu cred ca nimeni nu isi poate aroga dreptul sa-i judece pe altii, ca e mai degraba rusinoasa intrebarea ta decat intrebarile lor.
Bună.
S-au mai dezbătut astfel de subiecte pe site, nimeni nu s-a născut învățat!
Pa, pa.
Nu mai exista rusine nici in viata reala, ce pretentie sa mai ai cand esti intre patru pereti, in fata unui monitor si nu te cunoaste nimeni?
Nu le este rusine pentru ca nimeni nu ii cunoaste in realitate si nimeni nu i-ar putea face de ras. Pur si simplu nu le pasa.
Ai grija cu intrebari de genul acesta. si eu am o intrebare asemanatoare si a fost raportata de zecile de utilizatori care s-au simtit atacati personal. (gen: fete care fac sex in bai in clasa a VII, cei care fac sex neprotejat cu cine apuca, cei care se masturbeaza de 3 ori pe zi etc, etc.)
nu avem ce sa le facem. totul pleaca de la educatia din familie. sau, mai bine zis, de la lipsa ei. nu suntem noi in masura sa-i aducem pe calea cea buna pentru ca e foarte dificil sa relationezi cu copiii de genul acesta. deja se considera versati, destepti, smecheri, cool si o sa-ti rada in nas daca vii tu sa le spui "vezi ca nu e bine ceea ce faci". nu putem decat sa acceptam faptul ca acesta le este nivelul de educatie si inteligenta.
Da chiar asa.bine ca nu zic"m-am masturbat cu un castravete si am ramas gravida"
Pentru ca vor sa atraga atentia tuturor, cred ca in ziua de zi cu zi nu se simt deloc importanti si luati in seama, si spera si ei macar virtual sa aiba parte de asa ceva :
Brogaela, nu ca ma intereseaza... dar toti rad de astia si de aia am intrebat
Se pare ca nu le e rusine, dar parerea mea e ca multi pun intrebarile de genul asta din prostie si in plus ca oricum nu ii cunoaste nimeni si nu le poate face nimeni nimic
RRSecularHumanist întreabă: