anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce "trebuie sa avem atatia iubiti.pana cand il gasim pe cel potrivit? nu e mai bine sa astepti pana cand iti apare in fata cel ales, fara sa treci prin viata cu atatea dezamagiri? trebuie sa umbli neaparat din folare-n floare?

Răspuns Câştigător
| iLexii a răspuns:

Simonik. Chiar trebuie sa avem atatia iubiti in viata deoarece nu cunosti foarte bine pe nimeni. Fiecare dezamagire trebuie sa te faca mai puternica.

4 răspunsuri:
| dan_2834 a răspuns:

Nu cred ca e vorba de faptul ca "umbli din floare in floare".Nu ai de unde sa stii ca baiatul pe care il vei gasi este "cel ales".Mai intai trebuie sa cunosti si alti baieti,sa vezi cum sunt,ce gandesc, ce vor ei de la o fata, de la viata ca sa poti sa iti faci o idee...sa poti sa iti dai seama de fapt cum vrei tu sa fie "alesul", ce astepti de la acea persoana. Poate ca asa este...in viata trebuie sa treci prin multe dezamagiri,sa cunosti mai multe persoane, ca atunci cand o sa intalnesti persoana potrivita, sa stii sa o apreciezi mult mai multhappy

| Deniisze a răspuns:

Bine zis asta!winking

| LittleGirlMonster a răspuns:

Nu,nu e neaparat,doar ca trebuie sa inveti din greseli, de aceea noi, fetele, zburam din floare in floarewinking

| marianraz23 a răspuns:

Asa astept si eu dar nu vine...am renuntat sa mai caut!