Buna,asa e viata si trebuie sa acceptam realitatea... dragostea aduce multa fericire dar atunci cand nu e impartasita sau implinita aduce multa suferinta si lacrimi pe fata,din iubire poti ajunge sa faci fapte necugetate,iubirea te duce atat pe culmile placerii si fericirii,dar si tristetii,depinde de norocul fiecaruia,oricum iubirea doare uneori,si prin suferinta iti dai seama ca ai iubit,asa iti poti da seama ca ai iubit cu adevarat,dar oricum totul este trecator,ranile provocate se astupa in timp,nu este persoana care sa nu fi suferit macar o data in dragoste,sau va suferi,oricum ar fi prefer sa sufar stiind ca am iubit decat sa nu iubesc niciodata, in viata trebuie sa trecem prin diferite suferinte dar mereu dupa ploaie soarele rasare mai devreme sau mai tarziu, dupa un timp vei realiza ca nu e ceea ce pare!
Nam spus ca si-a batut nimeni joc de mine
Nam pus inima cu adevarat in nici una dintre relatiile mele
Dar cea ce spuneam acum este altfel
Este alt ceva
Ceva ce te sufoca
In jur nu e nimic
Ce sa mai. Voi compune un roman
Eug3n
In primul rand n-ai inteles nimic din ce am scris eu acolo
In al doile rand nu dau funda pentru. ca am critici si etc.
In al treilea rand daca hanar nai nimic despre ce am spus eu acolo nu te baga
Oke?
Byes!
DA multa lume se intreaba de ce iubesc pentru ca ceea ce iubesti e ceea ce vrei, sufletul nostru e facut sa iubeasca ceea ce vreea el, ceea ce isi doreste el, dar in multe cazuri,, cel iubeste sufera iar cel iubit isi bate joc`` asa e in viata sin iubire cateodata asa e viata.Cand pui suflet si iubesti din toata inima suferi mai ales cand pui suflet foarte mult in acea relatie iar persona ceo iubesti isi bate joc de tine,multi patesc asta in general majoritatea cuplurilor patesc asta, cand pui suflet si iubesti suferi dar daca nu pui suflet si iei la misto acest sentiment nu suferi adica nu-ti pasa, multe fete sau baieti fac asta intr-o relatie. A i sa intelegi cu timpul da-mi funda
Draga mea ƜƬҒЯσϰιɛ atunci de ce ai scris prima intrebare,,de ce trebuie sa suferi cand iubesti,,daca zici nu suferi si restul intrebarilor de tine adresate, uh ai zis ca nu suferi mai jos si ca nu sia btut joc nimeni de tine si ca nai pus inima cu adevarat in relatile tale, atunci inseamna ca nu iubessti cu adevarat si nu suferi cu adevarat si nu cunosti cei iubirea asa e in iubire suferinta si inpacare, Oricum nu te mai inteleg mult succes in dragoste.
Doamne...Ma in viata sunt si alte lucruri mai importante decat dragoste, sex, suferinta...Topaie hormonu in tine n-am ce sa mai zic