| adellina a întrebat:

De ce trebuie sa suferim din dragoste?straight face

17 răspunsuri:
| samurai2010 a răspuns:

De prosti

| CC7 a răspuns:

Pentru ca asa e stau lucrurile.

Abh
| Abh a răspuns:

Nu e musai, depinde de firea fiecaruia.

| HBK a răspuns:

Cine ia decizia sa iubesca trebuie sa isi asume niste riscuri. Evident pe parcurs vor aparea si eventualele reactii adverse care ne pot dezamagi.In dragoste e ca la loterie, ori ai noroc si esti fericit ori ai ghinion si suferi.

| liveincolors a răspuns:

Pentru ca suferinta face parte din viata oricarei persoane.
Nu exista persoana care sa fi avut o viata perfecta, fara suferinta, indiferent din ce cauza a provenit.

| zuzi_4846 a răspuns:

Pentru ca lucrurile nu se intampla asa cum ne dorim noi, pentru ca facem confuzie intre realitate si ceea ce ne imaginam noi, pentru ca suntem egoisti, pentru ca nu acceptam ca este mai bine sa ne simtim singuri atunci cand suntem singuri decat sa ne simtim singuri in doi, pentru ca...
Astea ar fi niste explicatii al caror sir tinde spre infinit...
Sa nu uiti ca "ceea ce nu te omoara, te intareste".

| monyk a răspuns:

Buna, a iubi inseamna a suferi...nu poate fi totul roz si daca suferi inseamna ca sti ce e iubirea, asa e viata si desigur ca nu neaparat toti sufera din dragoste dar majoritatea au parte in viata lor de cel putin o dezamagire in dragoste, n-ai incotro.

| bblock69 a răspuns:

Pentru ca nu o intelegem...

| babygyrl a răspuns:

Pt ca punem suflet. Si suntem prosti normal am trecut si eu prin asa ceva de mai multe ori da no trec peste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suferim pentru multe lucruri dar mai ales pentru prostie incearca sa iubesti ceva pentru care nu trebuie sa suferi care te va face fericita ok

| ciprian26 a răspuns:

Draguto, suferim pentru ca asa ne e dat de la Dumnezeu, dar uneori poate asa e mai bine, nu dispera va veni si acea zi in care sa-ti gasesti in sfarsit pereachea.Cum se spune: ce-i al tau e pus deoparte.

| Razvan a răspuns:

Depinde de gradul de sensibilitate.La mine deja insensibilitatea s-a transformat in nesimtire ca sa citez un "amic"hee hee

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pentru că nu suntem suficienți de maturi ca să ne dăm seama cum și când și unde greșim.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

a iubi e frumos dar este greu cand ramai fara ea
am trecut si eu prin asta

| Rukhsandra a răspuns:

Pentru ca dca iubesti trebuie sa suferi sad

| Danyyyyy a răspuns:

E pur si simplu un cliseu.nu exista dragoste fara ura, nu exisa fericire fara suferinta etc

| blablablalba a răspuns:

Pai gandeste-te cum ar fi condusa viata de tine... apoi spune de ce trebuie sa suferi din dragoste...

Întrebări similare