| Madnees a întrebat:

De ce trebuie sa suferim din dragoste?sadsadsad

Răspuns Câştigător
| chucky_7511 a răspuns:

Buna big hug ciudata intrebare dar totusi buna sad
suferinta din dragoste e o dovada ca iubim prea mult pe cine nu merita sigh parerea mea e ca ar trebui sa-l uiti... si sa cauti pe candva care chiar te iubeste happy ceva gen sa-ti fie cel mai bun prieten dar si iubit big grin

17 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Pentru a ni se vindeca sufletele de cele mai nobile sentimente/Sufletele frumoase sunt rănite, pentru a fi vindecate de către alte suflete/Suferinţa face parte din viaţă/Alinarea reprezintă răsplata suferinţelor/Pentru fiecare persoană există un suflet pereche ce îşi va face apariţia la un moment neprecizat/Şi în cel mai neaşteptat moment/Va sosi, fără să poţi schiţa vreun regret/Îţi va tăia răsuflarea, fără să ai timp să conştientizezi/Dar trebuie să speri/Să speri în mai bine/Doar asta te mai ţine să nu cazi în prăpastia melancoliei

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Sincer si eu imi pun intrebarea asta de mult timp. si am ajuns la concluzia ca daca nu am suferi in dragoste nu am sti sa pretuim momentele de fericire alaturi de persoana iubita, nu am mai avea inima

| BlueHusky a răspuns:

Pentru ca nu ai gasit se cautai... cauta mai bine.

Răspuns utilizator avertizat
| Comoaracasei a răspuns:

E o lista destul de consistenta:
- nustim sa alegem bine partenerul
- nu ne stim adapta
- avem asteptari prea mari
- nu acceptam persoana cealalta asa cum este
- avem alte asteptari decat partenerul; asteptari legat de orice
- poate surveni chiar si ideea ca ajungem sa iubim ideea de iubire si nu persoana in sine (asta este chiar o treaba grava)

| maryy a răspuns:

Pentru ca fara suferinta, nu exista dragoste.Imi pun si eu mereu intrebarea asta, dar raspunsul concret nu-l vom obtine niciodata.

| paynehunter a răspuns:

Dragoste=suferinta de aialaughing

| Eღilia62 a răspuns:

Ca sa iti iei de la viata cat mai multe lovituri. dragoste=suferinta.NoLove=NoPain!

| Pufiiix a răspuns:

Pentru ca de multe ori dragostea inseamna suferinta
trebuie sa faci sacrificii pentru cel iubit chiar daca el nu iti raspunde in acelasi mod...
si chiar micile divergente pot creea mari certuri

cam asta e dragostea... iubesti=suferi, desi se mai intampla sa fie (mai rar) relatii in care totul e roz... dar nici acolo pentru o perioada prea mare de timp, intr-un fel certurile intaresc iubirea si clarifica lucrurile.

| Inarf a răspuns:

Asta e o intrebare pe care toata lumea si-o pune in viata :d nu ai cum poti sa scapi de chestia asta. nu ii poti dicta sufletului ce sa faca :d face cum vrea el :d daca acum esti intr-o situatie de genu asta. incearca sa uiti, sa iesi cu prieteni tai in oras, sa te distrezi si sa lasi la o parte supararea pentru ca timpu nu sta in loc sa fi u suparata happy si o sa iti para rau ca vei pierde timpu asta pretios :d :*

| andreiutzata a răspuns:

Suferinta face parte din viata nu e om care sa nu sufere

| thevampirediariesfever a răspuns:

O intrebare ciudatica, dar interesanta.Suferinta din dragoste inseamna ca te-ai atasat fizic si/sau emotional de persoana pentru care suferi.Adesea suferim pentru ca acea persoana ne-a schimbat viata, ne-a facut sa privim lucrurile din alta perspectiva.
Suferim pentru ca oamenii ne dezamagesc, mai ales pe cei pe care ii iubim, cu care avem mai mult decat o relatie de prietenie.Acestia ne dispretuiesc ori nu putem ajunge la ei, poate acestia nu ne plac.
Concluzie:suferim din dragoste pentru ca suntem dezamagiti, deznajduiti, ignorati sau parasiti de persoana iubita.

| johnydark a răspuns:

Pentru a realiza cat de importanta este dragostea si persoana care merita sa fie alaturi de noi pentru totdeauna.

| xMoonlight a răspuns:

Buna! Deoarece nu exista dragoste fara suferinta si viata asta este facuta asa incat sa fim mai putin bucurosi decat tristi. O zi buna :* Pa pa

| Madnees explică:

Styx, ai mare dreptate:am iubit un bou pe care nu pot sa il uit!

| Laptuca a răspuns:

Ca sa te inveti minte.

| misss a răspuns:

Ce intrebare poeticahee hee
Tre' sa suferim pentru ca asa e viatsa.Nu poti sa fii numai fericit.Ca sa poti fii fericit si sa apreciezi acele clipe minunate prima data trebuie' sa si suferi sa nu irosesti pentru nimic in lume clipele in care esti fericit.
Insa ca sa nu suferi foarte mult trebuie sa privesti altfel lucrurile, sa vezi partea plina a paharuluiwinking
Poate acea dragoste nu era pentru tine si o sa poti trece usor peste aceste lucruri daca te ajuta prieteniiwinking

Întrebări similare