Buna,da ai dreptate, sunt unele persoane care raspund cu acest scop, sa nu ii bagam pe toti in aceeasi oala.Pe acest site sunt o multime de persoane minunate care vor sa ajute fara sa astepte nimic in schimb; eu una personal ma simt multumita daca stiu ca am putut fi de folos persoanei care a avut nevoie de ajutor,dar fiecare cu gandirea lui,fiecare cu asteptarile lui.
Eu daca am primit o fundita am fost bucuroasa nu ca sa mai adaug la colectie inca una, dar m-a bucurat ca dandu-mi fundita, inseamna ca raspunsul meu chiar i-a servit la ceva si asta ma satisface enorm de mult si stiu cum e sa treci prin diferite probleme si sa ai chiar mare nevoie de ajutor si unii oameni sa raspunda cu superficialitate.
In 1 rand nu ar trebui sa ii judeci pe altii poate ca nu stii ce e in mintea lor in acel moment
2 nu suntem toti la fel
eu una nu cersesc funde ba chiar incerc sa ii ajut pe unii
alte intrebari stupide mai ai?
Eu nu cer funda spun "sper ca te-am ajutat, funda?" pun o intrebare daca vrea sami puna bine daca nu iar bine mai ales ca aceasta este categoria mea preferata de intrebari daca ai sa te uiti pe profilul meu majoritatea fundelor le am despre Dragoste sau sex. E adevarat ca multe persoane spun ce ai spus si u dar asta nu inseamna ca toti fac asta.
Eu nu cer funda spun "sper ca te-am ajutat, funda?" pun o intrebare daca vrea sami puna bine daca nu iar bine mai ales ca aceasta este categoria mea preferata de intrebari daca ai sa te uiti pe profilul meu majoritatea fundelor le am despre Dragoste sau sex. E adevarat ca multe persoane spun ce ai spus si u dar asta nu inseamna ca toti fac asta...
Vezi daca ti-a dat cineva dreptate repede i-ai dat funda ma rog eu n-am spus ca nici u n-ai dreptate dar nu invinovati pe toata lumea