Prietenii? fi serios man, hai maxim 1, 2 ai in viata, restul sunt doar niste persoane langa tine atat, ce sa faci nu sta printre aceste specimene, repet nu cantitatea conteaza si calitatea mai bine 1, 2 decat o suta
Pentru ca intre barbati subiectul asta apare destul de des.Probabil ca ar mai vrea sa o faca sau pur si simplu rememoreaza trecutul.
Nu inteleg oamenii sunt de rah6t scuza-ma ca iti spun deoarece la ei nu se uita niciodata mereu ii catalogheaza pe altii. Mie una nici nu-mi pasa si de cele mai multe ori ignor aceste subiecte. Okay sunt fata. Dar la o bere cu baietii e ok s ate intrebe unu si altu daca asa si asa intre ei fiind altfel treaba desi am intalnit spre surprinderea mea un barbat care nu spunea si nu vorbea niciodata despre propria lui viata sentimentala. Respect
Deci in ziua de azi toti si toate sunt pe interes, fluturasi o sa tot avem. Nu mai stiu ce sa-ti spun
Daca ar trebui sa imi aleg prietenie pe viata ca este femeie sau barbat nu ma intereseaza
Cand spui cuiva experientele tale de viata te descarci. Probabil la prieteni e cel mai usor sa apelezi la lucruri de astea, ar fi hilar sa le spui parintilor experientele tale din viata ta sexuala. Putini spun astea din lauda (majoritatea care se lauda sunt martalogi).
Anonim519 întreabă: