Din lipsa de educație și cei 7 ani de acasă. O fata mi-a cerut si nu a văzut nimic de la mine si nu voi trimite poze indecente nimănui niciodată.
Probabil ca respectivi se bazeaza pe filozofia pescareasca : daca nu arunci ''nada'' in balta, nu te poti astepta sa prinzi ''un pestisor'' ca lumea. Respectivii ''pescuind'' asa anapoda/aiurea, pur si simplu merg pe principiul de-a-si incerca/forta... norocul. Sanatate!
Mi-a trimis si mie unul recent si eu pentru a-l face sa se simta prost am inceput sa ii scriu "Vai, ce micut e! Stai sa arat prietenelor sa ne radem. Palma mea e mai mare".
Nu a vrut sa-mi mai scrie dupa asta.
De handicapati mintal ce sunt, e f simplu. Nu se face asa, dar probabil ca le-a mers, ca nu aplica o metoda care are sanse zero de functionare, or fi si fete care la ocazie vor sex cand vad un penis care le-ar placea ca marime sau nu stiu.
Asa ca incearca si ei, dar oricum mi se pare f deplasata treaba.
In primul rand ca o femeie sa se culce cu unu trebuie sa-l placa cum arata la figura. In mod normal daca figura nu atrage deloc, nu se mai ajunge la cealalta.
Din prostie, altfel nu pot să-mi explic. Efectiv în mintea unora consideră că dacă își arată mădularul, gata s-a femeile pe ei ca pisica în călduri.
Dany_Daniel_1998 întreabă: