| alexandraionela1234 a întrebat:

De ce un băiat care e deja într-o relație și e fericit caută aventuri si cu alte femei?

13 răspunsuri:
| LoveDomGirl a răspuns:

Eu as prefera sa nu generalizez. Nu are legătura sexul persoanei cu faptul acesta. Sunt și fete/femei care cauta aventuri deși sunt intr-o relatie. De asta este bine sa stabiliți niște standarde in momentul in care începi o relatie cu cineva, și dacă e cazul sa le schimbați și adaptați pe parcurs in funcție de nevoile fiecăruia. E nevoie de comunicare pentru a întreține o relatie și a o face sa înflorească in fiecare zii.
Sper ca am fost de ajutor happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Traume din copilarie.
He s broken

| mihai69 a răspuns:

De ce nu?

| 4evergentleman a răspuns:

De prost ce e că și altele de proaste ce sunt! Sunt oameni dezorientați care nu știe ce vor de la viață, imaturi.

| Emilian65 a răspuns:

Pentru ca nu este mulțumit de ce ii oferă iubita din relatie.

| Sistemulxxl a răspuns:

Ptr ca nu e multumit cu ce are.

| StefanIlAreMare a răspuns:

Daca esti fericit cu 1 esti si mai fericit cu 2

| RAY a răspuns:

Că nu o iubește de fapt

Răspuns utilizator avertizat
| ania a răspuns:

Pentru ca e păcătos și deci are o natura păcătoasă lacoma. Fidelitatea nu e un sentiment, toată lumea e ispitita în diverse grade de lăcomia pentru trupurile si atenția mai multora ci e o alegere de a asculta de constiinta. E fidel doar cine are convingerea ca fidelitatea e un lucru valoros și bun.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Pentru ca omul NU este proiectat sa fie MONOGAM. cu asta am spus tot

| VoidEternal a răspuns:

Ori e "player" ori nu e fericit cu adevarat.

| MariaJust a răspuns:

E o chestiune care tine de caracter.

Unii fac asta, Altii nu concep nici macar sa se gandeasca la a-si insela partenrea. Oameni si oameni!