| catthshshshs a întrebat:

De ce un baiat despre care stii ca te place iar el stie ca il placi, sta pe messenger pe invizibil si intra sa vorbeasca cu tine cam o data pe saptamana? Cum va explicati fetelor asta?

Răspuns Câştigător
| lili_1880 a răspuns:

Intrebarea asta mi-am pus'o si eu. si raspunsul a fost ca el nu prea sta pe la calc, ori umbla mult si lasa messu deschis sau e tot timpul cu vreun prieten sau mai stiu eu. si nu vrea sa fie deranjat. thinking
si cum a zis Brianna. asta cu messu nu prea merge. trebuie sa vorbiti face to face. ca sa stii sigur ca vorbesti cu el si nu cu altcineva laughing iti spun din proprie experienta big grin

14 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Poate ca e ocupat sau nu are dispozitia necesara pentru a vb.si eu am crezut ca fostul iubit se ascunde de mine dar nu a fost asa, sau poate vrea sa faca pe interesantul ca stie ca verifici daca e pe invizibil...

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Pai daca stiti ca va placeti ce mai cautati pe mess in loc sa fiti mereu impreuna? Spune-i ca ai vrea sa vorbesti uneori cu el pe mess dar e offline si daca vrea sa il mai deschida mai des. Daca nu vrea, sau se joaca...atunci ignora-l ( pe mess ) o vreme si vezi cum reactioneaza. Adica dai sa te vada offline si daca te cauta ii raspunzi ziua urmatoare. Vezi, poate prefera telefonul sau fata in fata in loc de aburit pe mess.

| yuli10 a răspuns:

Sigur se joaca un joc video...

| Dan a răspuns:

Poate asa ii place!

| ladybird a răspuns:

Odata mi-am pus si eu intrebarea asta, dar nu am aflat raspunsul. Acum cine e de neinteles?

| snepy a răspuns:

Ca nu are chef de ea

PS: catty, am urmarit intrebarile tale, tu ai probleme cu dragostea?

| adeana a răspuns:

Poate sta ascuns pentru ca se joaca, si nu vrea sa fie deranjat.
De cele mai multe ori exista explicatii simple rau, insa ne place noua sa zburam cu mintea departe.

| just4fun_8801 a răspuns:

Ce treaba are iubirea cu intratul pe messenger? Poate e vreun Brad Pitt nedescoperit si are prea multe admiratoare

| hanry a răspuns:

Eeii acceasi problema si cu mine dar eu nu stiu daca ma place EA

| ZapaciLaa a răspuns:

Asta mi se intampla si mie ma place si il plac dar el nu stie asta. e coleg cu mine in clasa, iar toti colegii spun asta si de rusine nu prea vb cu mine pe mess

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eeeeeeeee, e timid tongue
daca-l vezi ca e pe invisible (totusi, cum faci asta?), da-i un mesaj "offline", sa vezi, poate apare pe "available" laughing

oricum, dupa messenger nu te poti lua.Nu-ti dai seama daca te place.Trebuie sa va vedeti, sa va cunoasteti mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca nu te iubeste...si are pe altcineva...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da voi de ce va interesati cum sta pe messenger si etc?
sti dupa mess ca te place sau nu?
renuntati oameni la relatiile gen messenger chat etc.viata virtuala nu e viata.iesiti in strada afara la un suc pe o terasa in parc.acolo poate sa va gasiti dragostea nu la cineva cu care vorbesti doar pe messenger.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu e pentru tinebig grin