| rallwca19 a întrebat:

De ce un baiat minte in leg cu fostele? si mai ales de ce nu recunosc cand ii se spune in fata un adevar, cu dovezi? Am fost intai de toate o prietena cu fostul, l-am askultat, am avut incredere, l-am acceptat asa cum e dar nu sa ma minta pe fatasad cand eu stiam cum sta treaba.Nu am kuvinte sa spun cum ma simt, oare am ajuns sa tin la el?sad i-am spus sa nu ma my kaute nici macar k amika, sa vada cf, etc pentru ca ne dorim amandoi cu totu altceva, oare am facut bine?! Mi-a fost greu sa iau decizia asta pentru ca imi pasa, chiar si acum ma gandesc mereu la el, mi-e dor de el, uneori ma trec fiorii cand imi aduc aminte:-

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,tii la el si bine ai facut.
Cu cat rezisti mai mult in decizia ta,cu atat ai numai de castigat.
El stie ca a gresit,nu vrea sa recunoasca,se incapataneaza!
Lasa-i timp sa vada cum e fara tine,sa vada unde il duce minciuna lui si,asteapta.
Daca legatura dintre voi a fost puternica,te va dori inapoi.
Daca nu, nu ai pierdut nimic, doar ai facut o alegere gresita.
Viata continua!

5 răspunsuri:
| Mariana27 a răspuns:

laughing de obicei omul incearca sa ascunda un adevar pana la limite. Chiar daca ii aduci dovezi va incerca din rasputeri sa-si mentina punctul de vedere pentru.ca apoi sa nu iti dea dreptate.
Foarte bine ca ai avut puterea sa pui punct si sa mergi mai departe. E normal sa te gandesti la el si sa te simti ranita.insa va trece, te va face mai puternica si mai precauta pe viitor.
Ce nu te omoara, te faci mai puternic!
Capul sus!

| rallwca19 explică (pentru Mariana27):

Multumesc pentru sfaturi si incurajare! >big grin

| darkdragons a răspuns:

Pai un baiat incearca sa nu vorbeasca actualei despre fostele ca a fost ceva dureros, dar un baiat are o relatie cu o fata doar atunci cand simte ca o iubeste cu adevarat si de asta un baiat incearca sa uite prezentul si sa traiasca prezentul intelegi? si eu zic ca ar trebui sa te impaci inapoi cu el ca daca te iubeste o sa spuna da si daca nu el o sa spuna nu. sper ca te-am ajutat funda pls

| rallwca19 explică (pentru darkdragons):

daca i-ar pasa de mine, ar fi procedat altfel si nu ar renunta asa usor.chiar daca rel q fostele nu au fost ok si a suferit. ar fi trebuit sa-mi ofere incredere daca ma vroia langa el, nu sa ma faca sa nu mai am incredere, sa minta. etc

| darkdragons a răspuns (pentru rallwca19):

Lui ii pasa de tine si nu prea sunt alte metode