anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce un baiat se supara cand nu vrei sa faci nimic cu el si ii explici asta intr-un mod frumos si ii spui si motivul pentru care nu vrei, iar apoi nu mai vorbeste cu tine?

8 răspunsuri:
| tzionut a răspuns:

Doua cauze, se simte respins, fiind tanar nu are increderea necesara sa stie care este adevaratul lui potential, asa ca crede ca nu simti afectiune pentru el, asa ca se izoleaza de tine atat pentru a se proteja, cat si pentru a te determina sa te razgandesti.
Sper ca nu am fost prea criptic pentru tine dar asta e realitatea. Acum ai 3 variante. Daca esti pregatita (ceea ce nu cred, din moment ce ai refuzat sa ai contacte intime), si esti atrasa de el poti sa continui relatia, sau sa cauti alt baiat care este capabil sa astepte sa fi si tu pregatita.
Realitatea e ca pierderea virginitatii este o etapa din viata oricarei fete/ baiat, etapa ce duce la maturizarea fiecaruia in proportii mai mari sau mai mici.
Mai ai si varianta de compromis (peeting, masturbare reciproca) dar tu hotaresti ce esti pregatita sa faci si ce nu. Un singur lucru e cert, amandoi trebuie sa va luati masuri de precautie si contraceptie pentru a evita dureri de cap inutile cu BTS-urile si sarcini nedorite.
Un lucru e sigur, suntem fiinte sexuale indiferent ca ne dorim sau nu, iar relatiile intime sunt la fel de normale precum mancatul, dormitul si flatulenta (basitul pentru cei mai nestiutori. si ati mai invatat ceva)

Răspuns utilizator avertizat
| Educatiasexuala a răspuns:

Înseamnă că are dificultăți cu consimțămănt și comunicare. Nu esti tu de vină de loc. Și nu trebuie să faci ceva ce nu vrei? /Dr. Beatrice

| NotNamed a răspuns:

înseamnă ca e un jeg al pamantului care nu se gândește la persoanele din jur, ce simt ele si cat de pregatiti sunt sa faca unele lucruri. Daca el ca iubit a vrut sa te penetreze pentru a.si satisface nevoile personale iar tu i.ai spus ca nu ești pregatita si el s-a suparat indepartandu.se de tine... ăsta trebuie prins si eutanasiat.

| Ofiintă a răspuns:

Puțin îmi pasă mie.

| mihai69 a răspuns:

De prost.

| Larylarysa03 a răspuns:

Iti spun sigur am pățit o si eulaughingpentru ca e un băiețaș nu este bărbat, doar bărbatul își asuma si este dispus sa înțeleagă atunci cand este respins.
Dar un baiat, se v a simtii frustrat si pentru ca nu este destul de matur sa înțelega situația, ajunge sa facă asemenea gest.

| Adry05 a răspuns:

1. doar acel lucru îl voia de la tine
2. l-ai rănit prea rău în orgoliu