Poate pentru. ca e indragostit de prietena lui cea mai buna si vrea sa ii vada reactia in momentul in care ii spune ca are prietena, in speranta ca o va face geloasa. In acest fel ar putea sa isi dea seama daca si ea ii impartaseste sentimentele.
Cum a zis si Butterfly; x dar mai e un motiv pentru a o face geloasa si s-o faca sal placa si mai mult da n sai spunna chiar asa ``am iubita`` ii zice tai ca vb co fata si dalte din astea
Buna!
1). vrea sa vada cum reactioneaza
2). vrea sa o indeparteze
3). daca ar spune ca nu are iubita, s-ar simti prost
4). ii e rusine ca nu are iubita si minte
Motivele sunt multe, dar doar baiatul acela stie de ce minte.
Bye-bye!
Pentru ca e o strategie... vrea sa o faca geloasa pe prietena pentru ca are sentimente pentru ea
Poate simte ceva pentru prietena lui si vrea sa-i vada reactia(gelozie, indiferenta), vrea sa-i aprinda focul din inima aceleia. Dar se mai poate sa stie ca acea pr il place, iar el nu ar dori mai mult decat prietenia ei, ii zicea ca are prietena ca sa nu-i dea sperante, amagiri. Dar dupa parerea mea, cred ca prima varianta e mai plauzibila, si ar fi s mai draguta.Bafta!
Incearca sa te gandesti de ce ti-ai minti tu prietenul ca ai deja un prieten. Asta cred ca e cel mai bun raspuns, daca stau sa o iau logic.
claudiuflorin întreabă:
anonim_4396 întreabă:
George0197 întreabă: