Tocmai cei care par buni, într-un final sunt dsefapt monștrii. Știu sa joace bine teatru
Un om bun e sincer. Și o relație fără încredere și sinceritate nu înseamnă nimic. Dacă îți ascunde detalii despre el probabil nu te place, nu vrea să-i afli trecutul, prezentul și viitorul. Nu te vede ca o eventuală parteneră etc.
Pai daca nu o fi avand studii, are un job mediocru si o fi si in varsta si tu mult mai tanara, iti dai seama ca n-are motive sa iti zica, ca dupa aia dispare interesul si cauti altul.
Calatoreste foate mult in Europa & Asia, n-are cum sa aiba job mediocru
De unde sti tu? ai zis ca nu-l cunosti.
Pai imi trimite poze din vacante.
Inseamna ca e șofer de tir și ar mai putine clase decât trenul...
Poate e șoferul personal al unui om bogat și se pozează în vacantele șefului ca sa agate fete naive ca tine
Voi femeile visati la un miliardar care sa va plimbe pe yacht, stai si asteapta ca o sa-l gasesti sigur.
Sigur e un miliardar care te-a vazut pe tine ca mananci salam si pateu si i s-au aprins calcaiele cand te-a vazut in rochia aia la 35 de lei din bazar.
Ce urat vorbesti cu o tipa pe care nici nu o cunosti... se vede ce barbat esti.
Sunt mai multe posibilitati:are un trecut cam urat si nu vrea sa iti dea detalii
E un mafiot sau e agent SRI si poate nu are voie sa iti spuna anumite lucruri
Sau e o persoana care nu are incredere in oameni si si nu se poate deschide asa oricui, poate e nevoie de mai mult timp ca sa te cunoasca sa aiba incredere in tine.
M-am gandit la varianta cu SRI. Crezi ca asa se comporta oamenii astia?
E agent FSB
Tu ce presupunere ai?
Nu neaparat, de obicei SRI stiu sa spuna minciuni frumoase.
Studii, job, varsta? Asta e prea de tot. De ce te-ai mai vedea cu un astfel de om. Pentru ca are ceva de ascuns. Nu poti fii sigura ca nu este insurat, nu stii nimic despre el pana la urma, daca nici nu iti dezvaluie lucrurile esentiale. El iti poate vinde orice si sa il crezi. E clar ca nu este un om bun, un om bun si serios ar fi deschis cu tine
Ascunde ca sa nu aflii, simplu.
Deci ceva e la mijloc. Asa ca stai pregătită de ce urmează si nu pune sentimente.
Probabil el te vrea doar pentru aventura sa nu ai incredere in orice persoana daca nu ai detalli despre el si daca doresti sa cunosti pe cineva si vrei detalli da-mi mesaj poate ne cunoastem
SaveTheNature întreabă:
anonim_4396 întreabă: