| sopranaCadaverica a întrebat:

De ce un om cu varsta in jur de 45 de ani s-ar comporta ca un adolescent cu o fata de 21 de ani? O tine de mana, vrea s-o priveasca in ochi mai mult timp, ar saruta-o, atinge-o tot timpul, ii pupa mana din cand in cand si glumeste ca un adolescent? Mentionez ca acest comportament nu pare a fi 'artificial', nu consider ca incearca sa para ceva, ci chiar se simte... tanar. Asta emana. Mi se pare putin ciudat. Stie ca-s virgina, nu incearca neaparat sa ma bage in pat, sa ma vada ca pe o aventura, vorbim si ne intalnim in realitate cam de un an. E un burlac calm, bland. Cred ca ma apreciaza pentru ceea ce sunt ca om, insa nu inteleg de ce ar lungi chestia asta la nesfarsit. Nici nu spune hotarat ca si-ar dori o relatie.
Ma gandesc ca renunta pana acum daca principalul motiv ar fi fost sexul. M-a intrebat daca merg la mare cu el in vara. Ma intrebase si vara trecuta insa am refuzat si I-a parut rau, s-a simtit jignit, m-a intrebat daca nu m-am convins ca nu e un 'capcaun'.
Voi ce credeti despre comportamentul lui?
Va rog, fara raspunsuri/pareri rautacioase. Merci!

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Scuza-ma dar..la 45 de ani ESTE tanar, nu se simte tanar.
Pai daca e amorezat de tine si tu stii asta, nu inteleg concret ce vrei de la noi? Se poarta frumos cu tine, sta dupa fundul tau de peste un an...e super ok omul. Daca iti place de el, go for it. Nu e ca si cum ai 13 ani. Pe bune.

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca un om in varsta de 45 de ani de obicei se considera ca este inca in deplina putere si bineinteles ca ar dori sa intretina o relatie de buna intelegere/de prietenie ''condimentata'' cu relatii sexuale intretinute cu o d-ra in floarea varstei. Intentia este mai clara ca lumina dintr-o zi.....insorita. big grin

| mihai69 a răspuns:

Eu am aproape 60 și tot tânăr mă simt. E ceva rău în asta?

| SG1995 a răspuns:

Pai cred ca nici el nu prea a mai avut ceva experiente de mult timp, chiar daca a mai avut relati sau chiar a fost casatorit, dupa o anumita varsta mai uiti cum se face treburiile.

| HazelEyes77 a răspuns:

Asta e comportamentul unui barbat indragostit lulea. Depinde de tine daca ii impartasesti sau nu sentimentele. Nu e vorba de sex aici e mai mult decat asta. E un barbat inca tanar care s-a amorezat ca un adolescent de tine.

| Necunoscut112 a răspuns:

Este evident că i s-au aprins călcâiele după tine. Cred ca toţi bărbaţii la vasta lui şi-ar dori o parteneră tânără, decât o femeie trecută de 45 de ani. Nu eşti tu vreo specială, esti doar tânără. Asta e calitatea ta principală.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa ceva ca tine, cred ca mai rar... Si eu as face la fel ca el daca mi-ar permite circumstantele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate că s-a îndrăgostit

| 2k18Tpu a răspuns:

Pentru ca este încă tanar. Poate te iubeste si mie nu mi se pare asa dubios fiindcă daca erai minora era altceva.