Scuza-ma dar..la 45 de ani ESTE tanar, nu se simte tanar.
Pai daca e amorezat de tine si tu stii asta, nu inteleg concret ce vrei de la noi? Se poarta frumos cu tine, sta dupa fundul tau de peste un an...e super ok omul. Daca iti place de el, go for it. Nu e ca si cum ai 13 ani. Pe bune.
Fiindca un om in varsta de 45 de ani de obicei se considera ca este inca in deplina putere si bineinteles ca ar dori sa intretina o relatie de buna intelegere/de prietenie ''condimentata'' cu relatii sexuale intretinute cu o d-ra in floarea varstei. Intentia este mai clara ca lumina dintr-o zi.....insorita.
Pai cred ca nici el nu prea a mai avut ceva experiente de mult timp, chiar daca a mai avut relati sau chiar a fost casatorit, dupa o anumita varsta mai uiti cum se face treburiile.
Asta e comportamentul unui barbat indragostit lulea. Depinde de tine daca ii impartasesti sau nu sentimentele. Nu e vorba de sex aici e mai mult decat asta. E un barbat inca tanar care s-a amorezat ca un adolescent de tine.
Este evident că i s-au aprins călcâiele după tine. Cred ca toţi bărbaţii la vasta lui şi-ar dori o parteneră tânără, decât o femeie trecută de 45 de ani. Nu eşti tu vreo specială, esti doar tânără. Asta e calitatea ta principală.
Pentru ca este încă tanar. Poate te iubeste si mie nu mi se pare asa dubios fiindcă daca erai minora era altceva.
Gradinariu_Danut_1999 întreabă: