| Sara a întrebat:

De ce unei prietene de ale mele, inca mai sangereaza si dupa 5 zile de la dezvirginare? Dupa fiecare contact sexual si nu numai sadsad... si vede pe tampon bucatele de carne. Stiu ca e himenul, dar care este cauza? Se poate sa fi avut ea himenul prea gros si iubitul ei. instrumentul prea mare?happy Ce e de facut? ea este cam dezamagita, chiar din startul vietii sexuale, a pasit cu stangul...sa stiti ca a folosit prezervativ, nu se pune problema.

Răspuns Câştigător
| Parintele a răspuns:

Dupa dezvirginare ar fi bine ca sa se ia o pauza de 4-5 zile pentru ca locul sa se vindece. Ea sa priveasca relatia cu incredere iar cocosul sa aiba rabdare si sa nu faca pe viteazul. Deasemeni sa nu uite ca vaginul trebuie lubrifiat inainte de penetrare eventual stimulat usor cu degetul. (atentie la igiena)

9 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

PsihoSex zi-o si tu p-aia cu pettingul.hee hee

| yami a răspuns:

Da, e si dureros si se produc niste dereglari hormonale...acelea nu sunt bucati de carne, tot ce-i posibil sa fie cheaguri de sange. si nu e o problema ca ar fi "el" prea marehappy, atata timp cat este bine pregatita, lubrifiata si nu luata prea rapid, totul va merge struna. e la inceputul"carierei" mai dureaza pana sa fie ca-n filmetongue

| Encore a răspuns:

Pai da dupa ce s-a dezvirginat nu a luat si ea o pauza?straight face

| M.J. a răspuns:

Eu cred ca nu trebuie sa isi faca griji...eu nu am mai sangerat abia dupa al3lea contact sexual...care nu a avut loc zi dupa zi...sa stea linistita

| Andreeagen a răspuns:

Ar trebuii sa ia o pauza pentru. a se reface si se intampla sa mai sngerezi o perioada de la primul contact sexual.depinde de la organism la oraganism si bucatiile de carne sunt cheaguri de sangehappy

| byank a răspuns:

Spune-i prietenei tale ca partenerul ei prea se considera "taur". trebuie sa aiba rabdare aman2 pana sa isi inceapa viata sexuala propriu zisa. asa nu reuseste decat sa o chinuie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un control ginecologic ar fi recomandat in astfel de situatii. Odata cu inceperea vietii sexuale e bine sa te duci la un medic pentru ca se intampla niste transformari in corpul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sangerarea este influentata de felul in care are loc penetrarea. Daca penetrarea a fost violenta - acum nu este vorba despre viol ci despre un preludiu insuficient, vagin uscat, traume ale tesuturilor moi ale vaginului - sangerarea poate fi in cantitate mai mare si poate dura mai mult timp.Nu se poate "masura" cantitatea de sange care este pierduta prin deflorare (devirginare). Orientativ poti spune daca este vorba despre o problema sau nu - in situatii normale sangerarea este usoara (mai usoara decat in cazul sangerarii menstruale) si poate pata lenjeria sau absorbantul timp de cateva zile (2 - 3 - 4). De asemenea, este foarte posibil ca sangerarea datorata dezvirginarii sa nu fie o sangerare unica - doar in momentul dezvirginarii. In functie de himen (care nu este "identic" la toate femeile), de modul in care s-a facut dezvirginarea si de modul in care se cicatrizeaza ruptura himenului, pot apare sangerari si la urmatoarele 2 - 3 contacte sexuale, pana la cicatrizarea himenului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca nu-i bine sa te dezvirginezi!