@dede, te asigur ca nu poti iubi un barbat care te face sa suferi.
Multe femei indura totul pentru ca asta au vazut la mamicile lor(unele dintre ele!); inca de micute li s-a spus ca familia este sfanta si ca in viata vei intalni bune si rele, iar important este sa lupti cu raul, sa tii cu dintii de casnicie.asta este ideea pe care merge o femeie maltratata psihic/fizic.
Din comoditate deoarece e mai bine sa stai, sa astepti, sa-ti faci iluzii, sa interpretezi fiecare cuvant pe care el il zice decat sa dai delete la tot ce a fost. Putine sunt cele care inteleg ca o relatie moarta e moarta si nu mai poate fi readusa la viata indiferent de mult si-ar dori ele asta:pentru ca dragostea inseamna doi
Nu sunt sigure pe ele financiar, sunt lipsite de curaj, nu au tarie de caracter pentru a nu se lasa manipulate, cu alte cuvinte sunt niste oameni slabi.
Datorita sindromului sado-maso.
Pentru a avea ulterior de ce sa-si planga de mila.
Pentru ca iubim, niste prosti care nu ne merita si ne fac sa suferim! Exista si exceptii!
Pentru ca iubesc prea mult si nu vor sa piarda totusi persoana de langa ele. Pentru ca poate cred ca se va schimba si va fi mai bine.
Pentru ca nu mai au incredere in ele si zic ca daca actualul nu le place cu care sunt de ceva timp inseamna ca nu le va mai place nimeni.
Insa aceasta e o tampenie, cel mai bine ar fi sa-si recape increderea in ele si sa o ia de la inceput cu altcineva.
Asta este singurul motiv pe care eu il pot gasi pentru o astfel de femeie
@dede, crede-ma ca stiu despre ce vorbesti si te pot asigura ca "persoana iubita"este doar o iluzie sau, mai bine spus, un paravan in spatele caruia se ascunde femeia maltratata.
Stimati baieti, poate exista si fete care stau cu cineva de teama sa nu ramane singure, dar nu generalizati.ca doar nu exista numa' un baiat pe lumea asta.si daca se despart de el, mor fete mari. unele stau pentru ca'l iubesc prea mult, altele pentru ca's proasta, altele de frica[si'astea's tot proaste] si altele nu stau.
Cand iubesti.esti orb, surd, mut.doar le supui totul pentru iubire. Ierti si dai multe sanse pentru ca el/ea este aerul pe care il respiri, desi a gresit. poate chiar prea mult, fara el/ea nu poti trai, ESTE UN RAU NECESAR TIE
Pentru ca de cele mai multe ori avem impresia ca e mult mai greu sa fii singura decit alaturi de o persoana care nu te iubeste...Asha ca, preferam sa pastram relatzia chiar daca asta ne afekteaza
Pe langa motivele pe care le-ati enumerat fiecare, mai e si faptul ca nimeni altcineva nu le multumeste atat de bine sexual, cum o face sotul\prietenul care le face sa sufere.
Poate pentru ca la inceput nu stie ce o asteapta si se ataseaza mult prea mult de acea persoana mai apoi fiindu-i greu sa renuntze. Am o colega care pentru prietenul ei a renuntat la absolut tot, la iesiri in oras, la internet, si'a schimbat numarul de telefon el si parintii fiind singuri care au acum numarul ei si nu stiu daca e o suferinta neaparat dar asta intareste ceea ce am spus inainte si anume, faptul ca dupa ce iubesti cu adevarat o persoana preferi sa traiesti alaturi de ea chiar si cu pretul suferintei.
! Ce intrebare stupida! pentru ca asa le place! fetelor le plac cu precadere baietii rai!
Pai exista mai multe motive de ex:
1. fata chiar il iubeste si nu vrea sa l piarda
2. le e teama de singuratate
3.pentru ca ele considera ca a avea o relatie este foarte interesant chiar daca asta nu le face bine
4. din unele motive, pentru ca se simt datoare
5.pentru ca le e frica sa se rupa de acea obisnuita
si asa mai departe.gasesc diferite motive toate la fel de stupide pentru a nu incheia o relatie fara sens.
Probabil din prea multa dragoste. Perosoana care face pe cineva sa sufere nu merita o astfel de dragoste.
Traiesc cu speranta ca poate o sa vina si soarele si pe strada ei. dintr-o astfel de relatie am iesit si eu nu demult
13ionelaionela88 întreabă:
LovePuls întreabă: