| Elvina a întrebat:

De ce unele fete arata foarte bine, cu forme, asemenea celor din clipul Justify sex? Eu toata viata mi-am dorit sa fiu slaba si sunt, dar de un timp observ ca baietii vor fete grase. Pana si cele obeze sunt apreciate. E tare aiurea.

Răspuns Câştigător
| Maria3Maria a răspuns:

Fiecare cu gusturile sale. Iar eu, desi sunt fata, sincer as prefera pe cineva cu forme, decat o tipa foarte slaba. In plus, atunci cand te atrage cineva, fizicul nu mai conteaza asa mult happy

38 răspunsuri:
| Elvina explică (pentru mihaelaaaaa2000):

Nu prea am cum. Chiar daca ma ingras tot slaba arat.

| mihaelaaaaa2000 a răspuns:

Pai depinde citi ani ai? si trebuie sa vezi cite kilograme trebuie sa ai la ani respectiv..mult succes cu baieti

| venusdoom a răspuns:

Sunt multe cai prin care o persoana poate impresiona. Personalitatea e unul din ele.
Un exemplu: am o colega in clasa plinuta ce i drept, dar nimeni nu se ia de ea pentru ca e de treaba si cea mai amabila persoana pe care o cunosc.

| Elvina explică:

HA ha ha! Ce era sa fie. Nu am zis ca-s anormala, nici ca-s anemica, nici fitoasa. Asa ca nu trage concluzii pripite fara sa ma cunosti. Eu nu ma regeream la fetele grase, ci la alea obeze.

| Elvina explică:

Tocmai ce zicea, ca nu ma cunosti: si nu sunt deloc fitoasa. Altele sunt fitele. Eu iti zic ce observ in jurul meu...

| ShadoWCrist a răspuns:

Mie,unul imi plac cele slabe(nu anorexice).

| Standalonecomplex a răspuns:

Cele slabe capata forme in timp. cele cu forme ajung sa le aiba lasate.

| Elvina explică (pentru Standalonecomplex):

Eu nu am capatat forme in timp. arat cam la fel de multi ani.