Simplu.
Dacă te părăseşte iubitul,iar apoi el se răzgândeşte şi se întoarce la tine,iar tu eşti fericită,îl iubeşti.
Dacă te simţi bine în braţele primului venit,asta e doar o iluzie optică.
O fată se poate refugia în braţele primului venit după ce este părăsită, dar dacă zâmbeşte nu înseamnă că este fericită.
Fericirea fetei este doar aparentă.
Asta se poate afla prin intermediul unui simplu sărut.
Dar un zâmbet nu înseamnă fericire, la fel cum şi cu o floare nu se face primăvara.
Aparenţele sunt simple iluzii optice.
Adevărul stă ascuns în suflet...
Pentru ca viata merge inainte si trebuie sa se distreze si sa aiba prieteni care sa o faca fericita,sa stai si sa suferi pentru unul nu are rost, iti pierzi momentele vietii, trebuie sa fii tare si sa treci peste toate!
Pentru ca fetele de felul nostru suntem sensibile si suntem si iertatoare si daca suferim mai iertam sau ne mai dam o sansa
Ce intrebarepei eu cand m-am desp de fostul meu prieten am plans mult.dc? pentru ca l-am iubit.am tinut la el si am avut chiar clipe frumoase impreuna cu el. apoi nu dupa mult timp mi-am inceput relatia cu alt baiat si sunt foarte fericita cu el.dc? pentru ca stie cum sa se poarte cu mine dupa ce am incheiat o relatie...asa e in relatii, oricine sufera, apoi uita si isi continua viata.nu e sfarsit de lume in primul rand, nu vine apocalipsa, depinde de cum a procedat relatia uneori e greu de spus
Pentru ca femeile au invatat sa se adepteze usor in anuminte situatii(stiu sasi controleze sentimentele)! uni dintre noi au inteles despre ce e vb si actionam, dar la un alt nivel
Bine zis unele...eu de ex am ales sa stau singura(sunt singura de mult timp) bineinteles, rezultat al unei dezamagiri
Pt ca nu le place singuratateasi ce ai vrea sa faca
sa sufere toata viata pentru un bou care nu a stiut sa le aprecieze...
Si ce vrei sa facem? Sa plangem ani intregi dupa acel baiat? Pentru a uita de cineva iti regasesti fericirea in altcineva
Barbiii întreabă: