Nu are nici o legatura cu inceperea vietii sexuale. La cateva fete a fost o coinicidenta si ea s-a multiplicat de a ajuns un fel de mit. Unora li se intampla, e adevarat dar marii majoritati (99%) nu li se intampla astfel de schimbari.
Din cauza unor reactii hormonale strict particulare lor! Pe unele, sexul conjugal le linisteste si echilibreaza hormonal si emotional & afectiv, iar pe altele, dimpotriva, le poate "nelinisti".
Dar nu e obligatoriu! Eu am intalnit nu o data, ambele variante, dar si destule care si-au revenit uimitor dupa nastere la dimensiunile de dinainte!
Nu mai luati drept litera de lege chestii ce tin mai mult de "folclor" decat de stiinta si realitate!
Depinde de fiecare.nu este o regula.eu de cand ma stiu sunt slaba si cu absolut nimic nu reusesc sa pun pe mine.nici vitamine, nici daca mananc...cu atat mai putin cu sex
Nu.depinde de organism poti sa fi grasa sa ramai grasa. sau sa slabesti. poti sa fii slaba sa ramai slaba sau sa te ingrasi
Nu este adevarat. pentru ca fiecare fata e diferita, organismul fiecareia e diferit. dar oricm nu poti slabi dupa primul, ci doar daca faci mai des dar cum am mai zis asta deinde de fiecare in parte
anonim_4396 întreabă: