| Lord95full a întrebat:

De ce unele fete funt asa greu de cucerit!

Răspuns Câştigător
| ReadyForMee a răspuns:

Intrebarea ta mi-a captat interesul, eu fiind una care se lasa foarte greu cucerita.Principalul motiv pentru care suntem atat de greu de cucerit este pentru ca noi ne dorim ceva sigur si stabil.Nu ne dorim unul care sa se joace cu noi, iar apoi sa ne lase distruse.Alt motiv ar fi ca ne dorim o dragoste adevarata, nu doar o relatie de o saptamana.Altele poate au fost dezamagite in dragoste si acum le e frica sa reinceapa din nou. Daca fata pe care incerci sa o cuceresti tu este una din ceste tipuri, iti pot da niste sfaturi cum ai putea sa o indupleci putin cate putin.Numai bine!
ReadyForMee~~

8 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

O sa cuceresti greu o fata care se crede superioara sau care nu te place!

| Razvan a răspuns:

Greu? O floare, o atentie, o dovada clara ca ai bani si sar pe tinewinking

| viatadecacatt a răspuns:

Daca baiatul e frumos si stie cum sa se comporte cu o fata nu suntem greu de cucerit:X Daca nu faci parte din cele 2 nu te mira dc sunt greu de cucerit.

| alleecsandra a răspuns:

Buna!happy
unele fete sunt fitoase iar altele vor o relatie serioasa si cum baietii vor sa faca mai mult misto ele nu isi bat capul cu astfel de baietiwinking

| bilexa a răspuns:

Pt ca sa iti dai si tu putin interesul. Daca ti-ar pica asa toate ca mustele in plasa te-ai mai pune sa faci unele chesti de care nu credeai ca ai fi in stare? Nu te simti bine cand cuceresti o fata care se lasa greu de cucerit? De obicei cele care se lasa usor sunt moarte dupa tine sau sunt deja corupte, daca intelegi ce vreau sa spun.

| AngelSpeed a răspuns:

Nu stiu nu le am cu fetele laughing dac eu cred din cauza ca is prea fitoase se uita numai la look si nu le intereseaza ce e pe interior happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pt ca fetele din ziua noastra vor numa banii atat daca le dai bani sigur o sa ai pe cine vrea muschi tai

| zetabite a răspuns:

Pentru ca asa sunt fetele, au gusturi rafinate la baieti...si unele au fite mari...