| Unbaiatplictisit a întrebat:

De ce unele fete trebuie sa fie asa de profitoare?
Chiar as vrea sa cunosc si eu o fata frumoasa, cu tupeu, amuzanta nu toate fitoasele care vor doar bani

20 răspunsuri:
| NeimaginabilA a răspuns:

Scuze dar fitoasele nu vor bani, vor frumusete.
Nu confunda una cu alta,
si la ce tip de frumusete te referi la una care te excita?
Sau la alta care i-ti atrage hormonii?
Sau la una la care-ti incalzeste sufletul?

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Se vede plictiseala pe capu tău...

| mat31new a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

Sarut'mana.

| NeimaginabilA a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

Cum?

| Neimportant a răspuns:

Bună!
În primul rând greşeşti " de ce unele fete trebuie sa fie aşa de profitoare". Ce reprezintă asta? Nu toate sunt la fel dragă! Fiecare este cu propiul său stil de viaţă. Şi nu te acuz, unele sunt chiar materialiste pentru că au probleme şi nu au de unde să se întreţină sau pentru frumuseţea lor. Dar dacă unele sunt aşa asta nu înseamnă că toate sunt egale! În al doilea rând "Chiar aş vrea să cunosc şi eu o fată frumoasă, cu tupeu, amuzantă nu toate fiţoasele". La ce te referi când ai spus fată frumoasă? Nu contează aspectul exterior ci cel interior! Cu tupeu? de ce să fie cu tupeu şi să nu fie una calmă? Vrei să fii înjurat, batjocorit şi să ţipe la tine? Amuzantă... da, să fie amuzantă dar nici să întreacă limitele...

PS: Dorinţa ta poate deveni realitate numai când vei înţelege cu adevărat o fată.

| CiprianTPU a răspuns:

De obicei fetele frumoase sau foarte frumoase asta cauta. Ele stiu ca au cu ce, cum se spune. Au potential si pot avea orice barbat si cam asa este, pe buna dreptate! O pitzi-fiti niciodata nu o sa se uite la unul fara un cont barosan. Mai sunt si exceptii ce-i drept. Asta e situatia, daca vrei printesa, trebuie sa o tratezi ca pe o printesa altfel o pierzi!

| NeimaginabilA a răspuns (pentru CiprianTPU):

Ioi dragule te iubesc!
Frumos raspuns!+100

| NeimaginabilA a răspuns (pentru Neimportant):

Scuza-ma dar esti tu cumva o fata?

| NeimaginabilA a răspuns (pentru mat31new):

XDxDxDxD

| dafy a răspuns:

Buna
dragul meu sa stii ca orice fata, orice om, orice fiinta e frumoasa in felul ei, si de asemenea are si parti bune si parti mai putin bune, asta e perfect firesc si perfect omenesc.
intr.adevar ai si tu dreptate pentru ca unele cam axagereaza cu faptul ca cer prea mult, dar deschide bine ochii pentru sa sunt multe care nu ar crede decat o vorba buna si o mana intinsa.
intelegi ce vreau sa spun?
sunt atat de multi oamnei buni, dar ii ignoram datatorita faptului sa atentia ne sta asupra celor care se reparca prin superficialitate, in timp ce altii isi asteapta randul la fericire acolo intr. un colt pe care adesea in ocolim.

si inca ceva dragul meu, nu iti impune dinainte standarde de genul cum ti.ai dori sa fie fata pe care ti. o doresti aproape pentru ca de cele mai multe ori facem asta, cautam perfectiunea si asta nu o vom gasi niciodata.doar deschide. ti inima spre noi "orizonturi"priveste inj fata si cea care iti atrage privirea poate fi cea potrivita.chiar si cu anumite defecte invata sa o iubesti iubindu. i si unele defecte.asta inseamna iubire.si daca totusi s dovedeste ca nici ea nu e cea potrivita nu te da batut pentru ca cu siguranta e una acolo care te asteapta doar pe tine

iti dorec dint toto sufletul sa ai parte de multa bafta, sa fi fericit si sa ai parte de tot ce. ti doresti,
pupici

| Annim a răspuns:

Fetele,, eh fetele,,, Dar treaba de profit e caracteristic lor (fetelor). Cit n-ar fi ele de frumoase, cele care au statut social si sint cunoscute,,, ele mereu profita de baietii Prostuti care cheltuie banii pe la baruri cu ele. Unica fata care merita banii este o prietena cumsecade care nu cere la orice secunda COCACOLA sau chiar ceva mai scum happy (pin la urma si coca-cola-i scumpa big grin). si cum n-ar fi prietene cumsecade ve-i gasi, trebuie doar sa le cauti mai bine.

| plasticstyle a răspuns:

Se vede ca esti plictisit

| eu4you a răspuns:

Eram sigura ca unii mai pot aprecia si pe cine trebuie! Offff...in ziua de azi nu gasesti asa ceva. Dar iti spun eu cand o vad! Daca esti intr-o scoala cu copii "de bani gata" nu o vei gasi niciodata.Decat daca sapi adanc! Dar, oricum, de ce vrei o fata frumoasa neaparat? Stii expresia aia "She is beautiful, but she's cols like ice"? Ei bine, are mare dreptate. Fetele frumoase nu au suflet in general.De obicei cele care sunt mai putin populare au sufletul cel mai mare, sunt cu bun simt, etc.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa stii unde sa cauti adica mai exista fete care nu sunt materialiste si care nu au fite insa mai rar in ziua de azisad

| Aurelian0709 a răspuns:

Lasa ca si alea urate cu spume au harfe in cap si se cred foarte frumoase si nu dai nici un scuipat pentru ele.

| missoriginal a răspuns (pentru eu4you):

Ok, ma simt putin jignita
Doar pentru ca o fata e frumoasa asta nu inseamna ca e materialista sau fara inima.
Total fals
Sa stii ca exista fete care sunt frumoase si in exterior si in interior

| Conteaza_Spike_1997 a răspuns:

In ziua de azi nu se mai gasesc fete care sa nu profite de tine decat foarte rar eu am gasit 1 singura si de aceea apreciez asta la ea ca nu este profitoare.

| eu4you a răspuns (pentru missoriginal):

Am zis ca fetele frumoase nu au suflet IN GENERAL.Nu am zis ca TOATE fetele frumoase nu au suflet. E o mare diferenta.

| Cristea_Emilia_1989 a răspuns:

Ehh..Cand e vorba de femei profitoare, simt nevoia sa comentez.happy Nu sunt de acord cu profitu asta financiar sau de orce alta natura.Sunt femei cat si barbati care profita..Sunt fata si eu, dar sunt independenta din orce punct de vedere, cred ca asta te face sa fi om cu valori, sa-ti vezi adevarata valoare si puterea de sine pe care o detii.Nu sunt de acord ca daca sunt frumoasa trebuie sa caut unu cu bani ca deh daca ma vrei, trebuie sa ma intretii.nu..Sunt relatii care mai de care, poate fi si o printesa, dar printesa fiind simte nevoia sa aduca bani in casa.Multi amesteca defenitia,, intretinut''.una e sa fi intretinut ca nu poti munci ca suferi de nu stiu ce boala, ca ai copii etc.Aici nu se mai pune problema de intretinut.Dar sa stii ca poti munci, ca esti sanatos, asta inseamna ca trebuie sa produci, chiar si intr-o familie. Bunurile sau orce altceva se inpart, asa concep eu o familie.nu..cei al meu, e al meu, ce e al tau, e al tau, dar cu toate astea stam inpreuna..nu frate.Cunosc multe persoane de genu.Sunt dezamagita de unele femei ca nu au potential, ca nu lupta, nu cauta un rost in viata.E o vorba des intalnita, de ce sa muncesc, daca dorm cu banii sub perna..Pai bine,banii aia poate chiar ii ai,dar te intretine, nu schimba nimic in viata ta. Trebuie sa te gandesti la tine ca om, ce vrei, ce poti face, ce poti avea, cat te duce capu etc.Consider ca esti un om de nimic, cand stai pe spatele celuilant si aici nu ma refer la cei care nu pot produce din cauza problemelor pe care le au.Ma refer strict la cei care stiu ca pot face, desi n-o fac.Aici intra cuvantu cheie,, lene, profit''..Parerea mea mandritiva cu viata pe care o aveti, intalnim in viata fel de fel de evenimente, ne lovim de multe experiente.Trebuie sa stii sa infrunti orce situatie, nu poti depinde de cineva doar ca asa vrei tu, sa-u ca ti-se ofera fara ca tu sa faci ceva in schimb.Respectu fata de sine si fata de cel de langa tine trebuie sa-l ai mereu.Iar despre cadouri, nici nu se pune problema de a spune sunt profitoare.un cadou e o atentie, nu un profit.E altceva cand ceri, ia-mi asta ca im-i place...chiar si asa, la randu tau cumperi si tu ceva ce-i place celui de langa tine.Frate intru-n cuvant, urasc materialismu si femeile, barbatii care profit.Nu esti om, nu te face sa fi cu nimic diferit, ba din contra, iti pierzi reputatia ta ca om, te injosesti si devii un om pe pamant fara valori personale.Fiti independenti si ajutati, oferiti celui care iti ofera si respectati ca sa fiti si voi respectati!