Nu toata is asa dar akuam majoritatea cauta doar sex adica sa se disatreze fara sa le pese ca inm urma poate cineva sufera si isi facea speranta stiu si eu relatii de lunga durata, unele cauta bani masini sex doar aventuri rar gasesti fete sincere care sa nu fie pe interes :*
Hai ca esti tare de tot! Ce crezi ca pentru un futai trebuie sa ramai cu porcu langa tine?
Pentru ca unele fete nu stiu ce e aia iubire si poate se caracterizeaza prin definitia cuvantului „curva"! Scuzati limbajul!
Ai fost doar o jucarie. Putine fete fac asta dar exista. Oricum eu as face sex cu prietena mea dupa cel putin un an de relatie.
:-)) am auzit-o si pe asta
deci uite un baiat care se plange ca a fost folosit.
si mai este ceva lume pe aici care zice ca vai rar gasesti fete sincere, ca cica fetele majoritatea cauta doar aventuri sex :-))
atunci ca sa mai spunem fratilor de toti fustangiii care se culca cu mai multe fete in ac saptamana chiar? s-au gasit vreo doua pi7de care il folosesc pe cate unu la pat si vaaaaai deja ii victimizam pe saracutii baietei :-))
buna, buna asta
Da ai fost doar o jucarie
sau altceva nu ai fost destul de bun,
sau se plictisesc, sau ...sunt o gramada de motive.
Unele fete vor numai sex pentru ca un numar aproximativ egal, dar care cred ca tinde spre 100% dintre barbati vor acelasi lucru. E ca si relatia dintre cerere si oferta.cresc sau scad direct proportional