Pentru ca este vorba de chimie sau de orientare sexuala, normal ca pe o fata cu inclinatii lesbiene nu o va atrage un barbat hetero, la fel nici pe un barbat gay nu il va atrage o femeie
Ce inseamna ca arata bine? Frumusetea e in ochii privitorului. Daca intalnesc o femeie, iar in acceptiunea mea arata bine, cu siguranta voi fi atras de ea dpdv sexual... fara exceptie.
Pai e simplu, chiar daca arata f bine, nu e genul tau, nu te atrage figura aia, asa ca nu-l vrei ca partener. Ca sa vezi ce tot fizicul decide!
In multe cazuri nu trebuie sa fi neatractiv ca sa nu fi placut.
Tu ar trebui mai bine să știi ce te atrage și ce nu la o persoană. Eu nu am avut problema asta că îmi înțeleg preferințele.
Dacă toate persoanele de sex opus ne-ar atrage sexual, ar fi cam mult de muncă.
Pentru că populația planetei e cam mare.
Pentru ca nu-ti ofera permisunea sa te gandesti la "sex cu el", si probabil il vezi ca pe proprietatea unei alte femei, pe care o respecti.
Pentru ca sunt oameni economici si se acomodeaza la interesul individual. Asta nu insemna ca sunt egoisti asa cum spune ética coeziunii sociale, cooperativa si solidara.
Aici avem o dualitate; egoism versus solidaritate.
De aceea punem in joc Labirintul lui Teseo sau TEORIA JOCULUI a lui John Von Neumann si Oskar Morgenstern.
Aici se vorbeste de jucatorul 1 si jucatorul 2. Castigatorul unuia este pierzarea celuilalt. Daca Madrid joaca cu Barcelona fiecare vrea sa castige pentru el. Fiecare echipa vrea sa isi maximizeze optiunea ei si sa minimizeze optiunea celuilalt.
Aceasta repercusiune de maximizare si minimizare pune in joc STRATEGIA DE OPTIMIZARE in care nici unul sa nu piarda si sa se caute punctul zero.
Tocmai de aceea trebuie precautie, pentru ca castigul unuia este pierderea celuilalt.
1 Vezi teoria mainii invizibile: Adam Smith.
2 Criteriul de obiectiv imediat. Trebuie sa ne comportam eficient si sa simtim satisfactie, nu sa simtim costuri. Lucrurile indepartate aduc costuri, pentru ca nu sunt eficiente. Mai mult tensioneaza.
3 Vezi si David Ricardo cu Robert Verino.
4 Referinta carte: Teoria Economica de JOAN HORTALA I ARAU si altele.
Nu te regasesti in persoana aceea, iar fizicul respectivului nu e pe gustul sau!
Nu s-a produs acel,,click" nici la început, nici după. E posibil sa nu fiți pe aceeași lungime, sa aveți un sistem de valori prea diferite, sa nu existe atracția acea fizica, atracția fizica e principala cauza,poate arata bine pentru altele, nu si pentru tine,frumusețea e relativa, mulți băieți erau atrași de o tipa pe care ei o considerau foarte frumoasa, eu sincer nici dacă îmi dădea bani nu stăteam cu ea, ni mi se parea deloc wow, ce e drept avea o personalitate impunătoare, dar nici asta nu m-a atras având în vedere ca eu prefer o fata liniștită mereu in detrimentul unei fete rebele.
Exact cum spune mosotti : nu te atrage acea figura! Acea figura poate atrage multe tipe, dar tu nu te regăsești printre acele tipe, de aia suntem toți unici, diferiți.
Deoarece tu simti ceva pentru altcineva si nu poti simti la fel si pentru acesta!