Si de ce nu îi dai? Daca este prietena ta? Ajuta o daca chiar are nevoie, sau spune i asa, i ti dau aceasta sumă sub forma de imprumut, si stabilesti cu ea cînd sa-ti dea inapoi si gata.
Macar face oral, normal, anal, cu finalizare in gurita sau pe sani, atunci merita mann
Pentru că au un caracter prost și josnic și sunt numai pe interes.Din păcate așa e și iubita ta.
Bine ar fi sa te despărți de ea că o să te mănânce de mai multi bani.
Nu știu ce sa spun poate chiar are nevoie cu adevărat cine știe ce probleme are sau poate nu are este vrajelă și minte nu știu ce sa spun sincer
Totuși chiar și așa ai putea sa o întrebi pe ia măcar de ce are nevoie de bani dacă tot spui ca este o amărâtă suma de bani ce este atat de greu să o întrebi dacă tot spui ca este vrajela?
Pai daca ti-a cerut 2 milioane si daca tu n-ai vrut sa-i dai si pe tema asta a zis ca se desparte de tine se vede ce superficiala e. Oamenii sunt foarte jegosi in ziua de azi, se dau drept prieteni doar atunci cand sunt la ananghie, dupa ce-i ajuti se prefac ca nu existi
După așa cuvinte m-aș despărți eu primul. Las-o frate ca nu e iubire asta sa te lase doar fiindcă nu-i satisfaci nevoile. Spune-i să meargă la muncă